loader
bg-category
Pat eller gnide: Hvilket gør hudplejeprodukter til at virke bedre?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Er du Team Pat eller Team Rub?

Nej, det er ikke et nyt reality show. Jeg taler om, hvordan du anvender din fugtighedscreme.

Jeg plejede at være en gummi. Når denne fløde var i mine hænder, ville jeg scoop op en lille smule og automatisk gnide det hele over min hud. Det var så naturligt at børste mine tænder.

Kun værre. Cos, viser sig, gnidning er ikke så godt for din hud. Patting din fugtighedscreme ind, som du vil klappe din kat, er en meget mere hudvenlig måde at gå om. Hvorfor?

Her er tre videnskabsbaserede grunde til at patting er bedre end at gnide:

1. Patting er mildere på huden

Jeg skiftede, da jeg indså gnidning giver dig rynker. For ægte.

Rubbing strækker huden. Alle disse ekstra bevægelser er ikke gode for det. De bryder sammen kollagen og elastin, proteinerne, der holder huden fast og elastisk. Uden dem kan huden ikke snappe tilbage til sit oprindelige, glatte sted lige så nemt som før. Så det rynker og sags i stedet.

Det er endnu mere sandt for øjenområdet. Huden der er så tynd, du skal være ultra delikat. Enhver gnidning der er et nej-nej.

Rubbing din fugtighedscreme i giver dig rynker. Giv det et blidt klapp i stedet. Klik på tweet

2. Patting forbedrer penetration (men ikke i den måde du tror)

Det er ikke som om du klapper, cremen kommer igennem, og hvis du gnider, bliver den på toppen. Hud virker ikke sådan.

Skin er en betroet ven, der aldrig lader meget komme ind gennem sine døre (medmindre den er brudt - så kan noget komme ind). Hvis det lader noget ind, er det fordi det er lille nok, eller fordi det har den ekstra hjælp af en penetrationsforstærker, som alkohol eller propylenglycol.

Men hud kunne ikke passe mindre, hvis du klapper eller gnider din fugtighedscreme ind. Hvis en ingrediens ikke opfylder sine adgangskriterier, kommer den ikke ind.

Så hvordan kan det øge penetrationen?

Godt, har du nogensinde gnides noget i så hårdt eller for så længe, ​​har du faktisk gnides det af dit ansigt snarere end i? Hvis halvdelen af ​​din fugtighedscreme ikke bliver på dit ansigt, kommer ikke mange af dens goodies ind.

Patting retter dette. Det er meget sværere at klappe noget ud af dit ansigt. De godbidder forbliver på din hud, langsomt synker i.

PRO TIP: Det er derfor, du skal Gnid aldrig solcreme. Hvis du gnider den ind, vil du ikke oprette et jævnt lag over hele din hud. Rubbing skaber små huller, der er umulige at se med det blotte øje. Men disse irriterende UV-stråler ser dem straks op, finder deres vej gennem dem og forårsager alle mulige skader.

3. Patting er en multi-tasker

Når du forsigtigt klapper din fugtighedscreme i, du får den fugtighedscreme over hele din hud og stadig efterlade nok af det på dine hænder.

Se, hvor bløde de er, nu? Og wirhout kompromitterer sin ansøgning på dit ansigt. Vind sejr.

Bundlinjen

Gnidning af din fugtighedscreme er så automatisk, men din hud kan ikke lide det. Pat det ind med kærlighed og ømhed: det holder rynker ud af dit ansigt og gør dine lotioner og potions arbejde meget bedre.

Klapper du eller gnider din fugtighedscreme i?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer