loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.174

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej smukke,

klar til nogle tilfældige ramblings? Jeg introducerer en ny funktion i denne uge. Det hedder Beauty Wishlist, og i det vil jeg vise dig de nye skønhedsprodukter, der kommer i øjnene hver uge. Jeg håber du vil nyde det. Lad mig vide, hvad du synes i kommentarerne. Tak skal du have!

Min favorit franske design

Frankrig er hovedstadens mode, en titel, landet har fået og stadig formår at holde takket være kreativiteten og talentet hos de mange designere, der blev født på sin jord. Her er mine favoritter:

Chanel

Coco Chanel revolutionerede mode. Hun erstattede strukturerede silhuetter baseret på korset og bodice med tøj, der var enklere, praktiske og meget moderigtige. Berømt for sine små sorte kjoler og smarte dragter, brugte hun stoffer og farver, som navy, der tidligere var brugt mest til mænds tøj, hvilket gav dem et feminint twist. Årtier senere er det mærke, hun grundlagde, stadig stærk. Chanel formåede at modernisere og holde op med tiden uden at forråde dets grundlæggers vision.

Jean Paul Gaultier

Den frygtelige frygtelige franske mode er en af ​​de mest talentfulde, kreative og innovative designere af vores tid. Hans klare samlinger er stærkt påvirket af street wear og pop kultur, mens hans haute couture design er mere formelle, men de er alle ubehagelige, sjove og legende. Jeg elsker også at han ikke er bange for at bruge ukonventionelle modeller, som for eksempel kvinders størrelse, ældre mænd og stærkt tatoverede personer.

Dior

Dior kom ind på modescenen med et bang. Hans første samling gik ned i historien som "New Look" og udgjorde en feminin silhuet med en lille indsnævret talje og et fuldt nederdel, der faldt under midten af ​​kalvlængden, hvilket understregede brystet og hofterne. Udseendet, som var en forfriskende forandring fra de mere strenge og maskulinske moder, der blev brugt under anden verdenskrig, var så populær, at den snart blev slidt og kopieret af alle. Men jeg må indrømme, at jeg ikke er så opsat på den retning mærket har taget i de sidste par år under kreativ direktør Raf Simons. Han er talentfuld, men hans designs er for moderne og ikke sofistikerede nok til Dior. Jeg ser Dior som tidløs, men Rafs samlinger har været ret forgettable.

Isabel Marant

Beskrevet som en "kombination af androgyn chic og bohemian nonchalance", er Marants æstetik cool og afslappet. Marant elsker at blande skræddersyede stykker med mere fluffy klæder, mens hendes broderi giver dem et elegant moderne twist. Hendes tøj er perfekte til pigen, der vil have et "perfekt tilintetgjort, men aldrig overdimensioneret udseende".

Hvem er dine yndlings franske designere?

Skønhedsliste, Vol.1

GØR OP FOR NOGEN TRIN 1 SKIN EQUALIZER ($ 36.00) Make Up Ever har lige udgivet en ny serie primere til at matte, glatte, nære og farve rette skinnet. Min favorit er Radiant Primer, som balancerer skintonen for en naturligt strålende glød. Den fås i tre nuancer: lyserød til skinnetoner med gule undertoner; blå til retfærdige og mellemstore skintoner med gule undertoner; og fersken (billedet ovenfor) til retfærdige og mellemstore skintoner med neutrale undertoner. Tilgængelig hos Sephora.

KERASTASE SOLID SERUM ($ 32,99) Jeg elsker ideen om et solidt serum til hår. Det er lettere at anvende, og meget mindre rodet end en flydende. Det er en blanding af 15 olier, der behandler splittede ender og tamme frizz og flyve aways. Og det er nemt at bære med dig i nødsituationer. Tilgængelig hos Amazon.

ESSENCE CINDERELLA COLLECTION Cinderella har mange beundrere. Efter MAC frigiver Essence nu sin egen, billigere og efter min mening også mere samling inspireret af Disney prinsessen. Her er mine favoritvalg:

  • Øjenskyggepalet (€ 4,89): den har 6 silkeagtig nuancer inspireret af Disney-film: lilla, marineblå, lyseblå, elfenben, lyserød og køligt guld.
  • Blush (€ 4,19): en smuk intens lyserød skygge, der giver kinder et friskt og sundt udseende.
  • Fremhævende pulver (4,19 €): et fantastisk skinnende lyserødt pulver, der giver huden en prinsesseglød.
  • Topcoat Glitter (€ 2,49): denne skinnende topcoat er infunderet med iriserende lilla og sølvglittere; det kan bruges alene eller på toppen af ​​neglelak.

Samlingen vil nå butikker i denne måned.

Hvad er der på din ønskeliste i denne uge?

Hvad jeg læser nu

Succes Secrets of Online Marketing Superstars af Mitch Meyerson Online marketing er noget, ingen virksomhedsejer, og seriøse bloggere har råd til at ignorere. For at hjælpe dig ud har Meyerson fået hjælp fra online marketing superstjerner, som Brian Clark, Sonia Simone, Eric Ward og Kim Garst. Hver af dem har skrevet et kort men informativt kapitel om deres ekspertiseområde. Disse kapitler er opdelt i tre sektioner. Den første fokuserer på tankegangen du skal vedtage og den strategi, du skal oprette, før du begynder at markedsføre. Det andet afsnit handler om, hvordan du øger trafikken til dit websted. Den sidste og længste ene diskuterer hvordan man kan udnytte apps og værktøjer, såsom videoer, podcasts, e-maillister og sociale medier. Bogen dækker hele grundlaget for online marketing, hvilket gør det til et must læse for marketing nybegyndere.Hvis du ikke er ny til markedsføring, vil du nok være bekendt med de fleste af de tips og strategier, der er beskrevet her. Jeg var, men jeg har stadig opdaget nogle nye værktøjer til at gøre oprettelsen og delingen af ​​marketingindhold lettere. Alt forklares også meget tydeligt. Når en bog har så mange forfattere, er et eller to kapitler normalt mere kedelige, mere dårligt skrevet og mindre informative end de andre. Men ikke her. Disse forfattere er alle online marketing superstjerner, og de ved, hvordan de skal lære dig det grundlæggende, mens du holder dig engageret og limet til siden. Tilgængelig hos Amazon.

Links

Hvilken SPF solcreme skal jeg bruge? - The Beauty Brains

Sådan ser du godt ud, mens du træner - 3 langvarige frisyre tutorials du kan bære hele dagen - Hair Romance

Mine Top 3 Sheer Red Lipsticks til begyndere - Makeup 4 All

A til Z Guide til anti-aldring - Renee Rouleau 12 Lærdomme fra Lisa Eldridge - Splattershare

Sunday Survey, Vol.240

1. Jeg kunne tilbringe hele dagen lang ...? Læsning af historiebøger.

2. Hvad kan du lide om dit hår? Dens brune farve. Jeg synes det passer mig godt.

3. Omkring hvilken tid har du normalt middag? 07:00. Ikke så tidligt, at jeg bliver sulten igen før sengetid, men ikke så sent for at forhindre mig i at sove godt, hvis jeg spiser lidt for meget.

4. Brusegel eller bar såpe? Badesæbe. Jeg finder de fleste barsåber for tørre for min allerede tørre hud.

5. Kan du lide at spille Twister? Med den rigtige skare er det så sjovt!

Det er din tur nu! 1. Jeg kunne tilbringe hele dagen lang ...? 2. Hvad kan du lide om dit hår? 3. Omkring hvilken tid har du normalt middag? 4. Brusegel eller bar såpe? 5. Kan du lide at spille Twister?

Afsløring: Jeg modtog bogen fra Netgalley. Derudover indeholder dette indlæg affilierede links. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer