loader
bg-category
Instagrams Top 10 Influencers dræber det

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Dagens lancering af Beyoncé's Ivy Park-athleisure-linie sprængte sociale medier, selv før dørene åbnede i morgen på Topshop, Nordstrom og Net-a-Porter, og den ultra-cool kollektion blev sat til salg online. Bare 14 dage efter meddelelsen om det sporty-chic aktive slid, har Ivy Parks Instagram-konto, @weareivypark, 126.000 tilhængere, der besætter over 36 indlæg.

Det nyeste mærke på blokken slår ud med andre i langt afstand i Instagrams historie med en uhørt engagementstal på næsten 23 procent, ifølge Mashable. Det er en fantastisk visning af ægte stjernekraft og Beyoncé-effekten. Ivy Park, et joint 50-50 venture med Topshop s Sir Philip Green, lover at bære disse tal over til salg.

Når vi ser ud over Beyoncé og Ivy Park fænomenet, hvem er andre motiverende og opbygge store followings? Forbes tog et kig på Instagram for at finde ud af de ti ti influencers og kom op med en liste, der kan overraske dig. Dette er ikke en rangordning af dem med det højeste antal Instagram tilhængere. Det er snarere et kig på folk der er mest succesfulde til at inspirere med deres personlige præstationer.

# 1 Manny Khoshbin 543k tilhængere

Grundlæggeren af ​​The Khoshbin Company er en California ejendomsudvikler, der klatrede fra ydmyge begyndelser som en 14-årig indvandrer fra Iran. Han leder nu et imperium på i alt mere end 2 millioner kvadratfod af kommerciel og boligformue. @mannykhoshbin

# 2 David SK Lee (@ferraricollector_davidlee)180k tilhængere

Lee ankom i dette land i en alder af otte, og han ejer nu Hing Wa Lee Jewelers. Hans samling af Ferraris landede ham på Forbes-listen. Han ejer nu 18 og planlægger at udvide dette nummer til 30 ved udgangen af ​​dette år. 

# 3 Jason Stone (@millionaire_mentor)1,6 millioner tilhængere

Mens han studerede en grad inden for maskinteknik for næsten 15 år siden, startede Stone en forretning, der solgte auto dele på eBay, der i sidste ende blev en multimillion dollar virksomhed. Hans tværfaglige tilgang til internet marketing har gjort ham vellykket i dag.

# 4 - Diego Luca (@diegoluca)120k tilhængere

Han sælger, forvalter og chartrer super yachter verden over gennem sin virksomhed, Diego Luca Inc. Luca driver også en Monaco-baseret livsstils concierge service. Hans profil viser hans luksus jet set livsstil af gnidning albuer med de rige, og det billede trækker i tilhængere i droves.

# 5 - Daniele Zaccone (@danielre)524k følgere

Denne italiensk baserede stil-og-mode-ikon projekterer essensen af ​​klassisk mannlig elegance, stil og nåde. Ikke underligt, han er kendt som The Italian Flaire.

# 6 - Alexander Mijares (@mijares) 150k tilhængere

Dette er en Miami-baseret kunstner, hvis stjerne stiger. Han begyndte at male for fem år siden, fordi han havde brug for et stykke vægkunst. I dag sælger hans arbejde i gennemsnit mellem $ 12.500 og $ 20.000 og kan gå så højt som $ 50.000.

# 7 - Alex Jimenez (@theyachtguy)744k følgere

Jimenez erhvervslivet begyndte at tage afsted da han begyndte at bruge Instagram, og i dag er han en af ​​de mest indflydelsesrige instagrammer i yachtindustrien.

# 8 - Gil Antolin (@luxuryworldtraveler)2,1 millioner tilhængere

Udstationering 6 til 8 gange om dagen, har Antolin oprettet et luksus rejsemærke med global rækkevidde. Han stiller ind for at inspirere andre til at rejse.

# 9 - Andreea Cristina (@_andreeacristina)1,3 millioner tilhængere

Hun blev født i Bukarest, Rumænien, og hendes familie bosatte sig i Ohio. Hun flyttede til Las Vegas og arbejdede med at håndtere high-rollers som VIP-vært på Wynn. Hun er en af ​​de mest succesrige mode bloggere i dag.

# 10 - Alejandro Soto og Ian L. (@Thebillionairesclub) 2,6 millioner tilhængere

Disse marketinggenerier har skabt, hvad der muligvis er en af ​​de stærkeste brandpræferencer på Instagram i The Billionaires Club.

For den fulde downdown på disse fantastiske succeser, gå over til Forbes-historien om The Top 10 Instagram Influencers.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer