loader
bg-category
Denne Makeup-produkt gør huden perfekt til kvinder i alle aldre

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

"Har dette arbejdet for dig? Det gjorde ikke noget for mig, "er en almindelig sætning på ethvert skønhedsredaktør kontor. Selvfølgelig ville det være en drøm, der var tilfældet, hvis ethvert produkt, der nogensinde blev lanceret, altid forvandlet vores hud og leveret en perfekt farve i sekunder, men det er ikke virkeligheden, og hvad der virker for en person, vil sandsynligvis ikke for det næste.

Det er overflødigt at sige, at fordi man anvender et produkt for første gang kommer med underliggende bekymring, at det ikke vil være din skygge eller være enig med din hud, prøver du det normalt i dit hus - ikke lige før du træder foran tusindvis af kameraer. Men takket være den snart at blive udgivet Hollywood fejlfrit filter ($ 44) fra Charlotte Tilbury (det har været under wraps i 25 år), det er præcis hvad Laura Dern, Greta Gerwig, Mandy Moore og Susan Sarandon gjorde, da de præpped for Golden Globes med hvad der er ved at være en helt ny kategori af makeup.

Inspireret af sociale medier filtre og hvordan de læser dit ansigt for den perfekte optiske illusion, bruger den tonede formel (den er anvendt til de høje punkter i dit ansigt, kindben og hvor som helst du vil have en glød) luftbrushpolymerer til at fungere som en lignende linse. Det forfalder øjeblikkeligt ufuldkommenheder og omdirigerer opmærksomhed og lys kun til de områder i dit ansigt, hvor du vil have udglatning, sløring og løftning, hvor du ikke gør det. Endnu bedre er det rig på thailandsk porcelæn blomstekstrakt, der er rig på naturlige antioxidant- og antiinflammatoriske egenskaber, så du behandler din hud, mens du bærer den.

Mandy Moores makeup-kunstner, Matin, brugte det endog på hendes nakke, skuldre og arme til en let, æterisk glød, der aldrig ser tunge eller kage ud - du vidste ikke engang, at hun havde det på!

Lyd for godt til at være sandt? Lad disse fire muser - som spænder i alderen 33 til 71 - for resten være dine ultimative guider; intet filter er nødvendigt. Du kan købe det selv på 2/22.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer