loader
bg-category
Denne Leave-In Spray er lavet til enhver vin elsker

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

De anti-aging fordele ved resveratrol, en naturligt forekommende sammensætning i druer hud (især rødvin), er blevet rost i skønhed rummet i nogen tid nu-det siges at hjælpe med hud fasthed, elasticitet og curb free- radikale skader - men nu bruges den populære ingrediens udenfor hudplejeplanen til at bringe en behøver kærlighed til vores tråde. Indtast: Hask's Rødvin 10-i-1 Efterladnings Spray ($ 9), en gør-det-alle sprøjt baseret på alt hvad du elsker om vin (herunder dets must-have ingredienser).

Unwined by Hask er en ny redigeret linje, der indeholder to kraftfulde produkter: Deep Conditioner Packets ($ 4), der er perfekte til at rejse (det vil vare dig et par anvendelser) og min favorit, The Leave-In Spray ($ 9) Detangles selv de mest ubehagelige tråde som en drøm, glatter frizz, leverer din obligatoriske dosis af varmebeskyttelse, reparationsbrud og gør det muligt at dele ender over tid, alle med fordelene ved resveratrol.

Vælg din yndlingsvariant - Leave-In fås i rødvin, hvidvin og rosé; og balsammen kommer i Brut Rosé, Pinot Grigio, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Provence Rosé og Pinot Noir - og så gælder for dine fugtige låse. Dit hår vil ikke lugte, som om du drenket det i rødvin, rolig. I stedet er duften af ​​fyldige frugter som granatæble og sort kirsebær efterladt for en yummy duft, der varer.

Ligesom de gør i hudpleje vil resveratrol, vinekstrakt og druemusolie bidrage til at beskytte håret mod skade, blødgøre ujævnhed, styrke limpness og lade hår føle sig blødt og næret. Der er ingen skjul på, hvad god-for-dit hår ingredienser kan gøre for beskadiget hår, så tag det til et spin, og måske hæld dig selv et glas, mens du er på det.

Vi gjorde det igennem den første arbejdsuge i 2018 ... nu tid til noget vin. 🙌🏼🍷💅🏻 Stryg 👉🏼 for at se hvorfor du vil elske alle de gode ingredienser i vores nye #Unwined Rødvin inspireret samling.

Et indlæg delt af HASK (@haskhair) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære