loader
bg-category
Er Facial Waxing Passé?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Med alle de nye værktøjer til fjernelse af hjemmet derhjemme, skal du virkelig fjerne uønsket hår? Vi bad eksperterne om fordele og ulemper, og hvis den gamle hårfjerningsteknik er på vej ud.

JaSelv de i forgrunden til hårfjerningsindustrien, som Dermaflash-grundlæggeren Dara Levy, må ikke rabat forekomsten af ​​prøvet og sandt voksning. "Men voksning kan være smertefuldt og forårsage hudirritation, folliculitis og indgroede hår. Voksning trækker også på huden, hvilket skader med tiden, "siger hun. Levy påpeger også, at mens voks fjerner hår, forbedrer det ikke huden. "Hårfjerning vil fortsætte med at udvikle sig og forbedre, da tendenser kommer og går, men i modsætning til voksning øger Dermaflash effektiviteten ved at slette barrieren for indtrængning, samtidig med at der skabes et perfekt lærred til og hudpleje."

IngenIfølge kendte estetiker Veronica Barton Schwartz, på trods af at der findes flere hårfjerningsmaskiner og -udstyr på markedet, behandler de ikke hårvæksten på øjenbrynene, huden mellem øjenbrynene eller hvor som helst i nærheden af ​​øjnene. "For kvinder, der har den rigtige hud og hårfarve, kan laser hårfjerning lasere bruges fra kindbenet og nedad. Hvis din hud er oliven eller mørk, er ingen laser maskine sikker. Hvis du har tålmodigheden og kan tolerere lidt smerte, kan en hårfjerningsenhed spare dig dyre aftaler på dermatologens kontor, men det tager tid, "siger hun. "Voksning er stadig den vej at gå. Kvinder elsker den måde, deres makeup går på efter ansigtsvoksning, fordi det fjerner døde hudceller. Voksning svækker også hårsækken og hår vokser i blødere hver gang du vokser. "

South Florida voksekspert og European Wax Center nationale mærkeambassadør, Melanie Coba, forklarer, at voksing tilbyder konsistente, garanterede resultater, der reducerer hårtekstur og densitet over tid. "Andre former for hårfjerning, som lasere, fjerner ikke håret helt på kort eller lang sigt for de fleste mennesker. Da nye teknologier fremkommer, fortsætter voksning med at være den mest effektive både på kort og lang sigt for fuldstændig hårfjerning. For ikke at nævne fordelene, som skrælning, til huden. "

BundlinjenUanset hvor meget hudfjerningsteknikker går frem i fremtiden, kan du bare ikke slå fordelene ved voksning, og derfor kan vi ikke nægte det faktum, at det sandsynligvis kommer til at holde fast i det langsigtede.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer