loader
bg-category
Khloé Kardashian Indlæg en sjælden før og efter, der viser hendes transformation handler ikke kun om vægttab

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I det sidste årti har Khloé Kardashian's vægttabsrejse været lige så offentligt som det har været bemærkelsesværdigt (hun har sagt at have kørt en utrolig 30 pund i de seneste år). Men for den 33-årige snart-til-være mor går omdannelsen langt længere end antallet på skalaen.

I et Instagram-billede, der blev offentliggjort i dag, delte Kardashian en sammenligning fra side til side fra 2010 og et nyere skud (før hendes graviditet), der afspejler både på sin meget personlige rejse og den, der ser tilbage på hende i spejlet og Det handler om så meget mere end bare hendes krop.

Et indlæg delt af Khloé (@khloekardashian) på

"Nogle gange er det svært for mig at sende disse transformationsposter kun fordi jeg ikke kan forestille mig, at mit liv er dette usundt igen. Aldrig ville jeg overveje mig selv fedt, men jeg ville betragte mig usundt mentalt / fysisk og ikke at vide min sande værdi, "skriver hun og glæder aldrig over sit krops-positive billede. "For mig begyndte min forvandlingsrejse indefra. Jeg havde brug for at helbrede mig selv udefra. Når jeg begyndte at sætte mig først, begyndte alt at falde på plads. Mit liv forvandlet for nogle år siden, da jeg traf beslutningen om at stoppe eksisterende og begynde at leve. "

De opløftende ord vendte sig derefter mod sine fans og alle, der kan forholde sig til hendes rejse: "Vælg dit liv. Lad ikke nogen andre beslutte dig! Vi er ikke ofre for livet, men vi kan blive ofre og fanger til de mennesker, som vi vælger at omringe os, hvis vi tillader dem at bryde os og forbruge os. Vær aldrig bange for at sætte dig selv først! Vælg aldrig komfort over dit eget velvære! Glem aldrig, at skæbnen elsker den frygtløse! Dagens visdom var i gårs smerte. Morgendagens lykke er dagens mod! "

Kardashian sluttede sit indlæg med en nikkelse til sig selv og hendes utrolige engagement. "Jeg er så stolt af mig selv for at være stærkere end jeg nogensinde har været - krop og sjæl. Jeg er selvfølgelig forbryder for mig selv, at jeg har været i stand til at opretholde en sund livsstil i så mange år. Jeg brød den cyklus og jeg Jeg er gladere end jeg nogensinde har været! Du kan gøre dette! Start fra indenfor, og intet kan stoppe dig. Løft dig selv og krop og sjæl. "

I betragtning af posten har vi allerede fået 1,3 millioner likes og racked op mere end 16.000 inspirerende, taknemmelige og tilbagestående kommentarer på få timer, det er sikkert at sige, at Kardashians kroppspositive tankegang har haft en ret indflydelse på dem i lignende situationer.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer