loader
bg-category
Dette mærkværdige værktøj gav kammerater strammere hud lige før de gyldne glober

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sådan gør vi #goldenglobes 💋 #margotrobbie #makeupbypati hair @brycescarlett @kateyoung 📷 @patidubroff

Et indlæg delt af pati dubroff (@patidubroff) den

Præmie sæsonen er ankommet, og hidtil ser alle makeup og hår ser på det røde tæppe ikke skuffe. En berømthed i særdeleshed, Margot Robbie, så helt fantastisk ud i sin minimal øjenmakeup og pink læbe på Golden Globes, men det viser sig, at der er mere til hendes udseende end bare en flok sminkeprodukter. Faktisk, før showet begyndte, gav makeup artist Pati Dubroff på Instagram at hun ville bruge et mærkeligt udseende skønhedsværktøj til at hjælpe med at klargøre hendes klients hud, og når du ser det, vil du have det til dig selv.

"Vel prepped ..." Dubroff beskrev sit indlæg og viste et udvalg af skønhedsprodukter fra Chanel og Sisley Paris. Men det var ikke den sminke, der fangede vores øje; Det var et tokantet værktøj kaldet ReFa Carat ($ 290). Anvendes til at fastgøre huden, har ReFa dobbeltdrængningsruller til at replikere en "professionel dyb knådende handling til smukt tone og stram følsom hud."

Godt forberedt .. #goldenglobes @ chanel.beauty l @SisleyParisUsa @ReFa_Usa #workingwithCHANEL #CHANELredcarpetbeauty #CHANELmakeup LA LØSNING 10 #MySisleyParis #SisleyRedCarpet BLACK ROSE CREAM MASK #ReFaRedCarpet REFA CARAT FACE

Et indlæg delt af pati dubroff (@patidubroff) den

I betragtning af, hvordan stram Robbies hud så på det røde tæppe, er det svært at ikke prøve dette dyre skønhedsværktøj ud for os selv. Og fordi Dubroff har en bred vifte af berømthedsklienter, kan vi ikke lade være med at antage, at det er hendes hemmelighed at give alle hendes klienter et fastere udseende.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære