loader
bg-category
Prinsens tilfælde og den savnede vilje

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nyheder, at prins døde forlader en ejendom sandsynligvis værd hundredvis af millioner af dollars og ingen vilje var forbløffende. Betyr denne advarsel, at vi alle har brug for testamente? Svaret er måske, og så igen, måske ikke, ifølge finansielle planlæggere.

Problemet for gennemsnitlige mennesker, der ikke er mega rockstjerner, er ikke, at de undlader at udarbejde en vilje, men at de undlader at holde modtagers formularer ajourførte. Modtagerbetegnelsesformularer bruges til at overføre aktiver, der afholdes af de fleste mennesker, der ikke er rige.

De fleste af os har 401 (k) planer, pensionskonti og livsforsikring. Nogle af os ejer fælles konti eller hjem. Disse og endda mæglerkonti kan overføres til arvinger gennem modtagelsesformularer.

Finansielle planlæggere siger, at mange af os glemmer at skifte modtagere, når tiden går. Arbejdstagere, der lige begynder deres karriere, kan sætte deres forældre som modtagere på en pensionsplan. Så glemmer de at opdatere betegnelser, når deres forældre dør. Tidligere ægtefæller kan blive på modtagelsesformularerne efter en skilsmisse.

Mens man stoler på modtagerens udpegningsformularer, kan de fleste passere de fleste af deres aktiver, opfylder strategien ikke godkendelse fra alle finansielle rådgivere. Planlæggere, der har velhavende kunder med komplicerede aktiver, siger, at de har brug for mere omfattende ejendomsplanlægning. Omkostninger er nu altid problemet.

En simpel vilje kan kun koste 500 til $ 1.000, siger de. En grundlæggende ejendom plan, der kan koste omkring $ 5.000 for et ægtepar kan omfatte to testamente, to tilbagekaldelige tillid og et avanceret direktiv. Dokumentets levetid ville give fuldmagt til en person, der kunne håndtere dine økonomiske anliggender, hvis du er uarbejdsdygtig. Det ville også give nogen magt til at fortælle dine læger om den sundhedspleje, du ønsker.

Finansielle planlæggere peger på skatter og beskytter aktiver, når de siger, at den ultimative udgift til at undgå ejendomsplanlægning ved at forlade ingen vilje eller udelukkende stole på modtagerens udpegningsskemaer, kan være langt højere.

Med alle disse muligheder er det bedste råd at finde en omfattende rådgiver, der kan sørge for at have en plan på plads og de nødvendige ejendomsdokumenter og -formularer. Det gælder især for enkeltpersoner, som ikke tror, ​​at de skal tage fat på ejendomsplanlægningen, fordi de ikke har nogen ægtefælle eller børn til at beskytte. Hvis du ikke er gift, er det ikke oplagt, hvem du ønsker at træffe beslutninger, og du skal stave ting ud.

De fleste stater har love, der angiver genealogisk arv, når enslige mennesker dør intestate eller uden vilje. Linjen går som regel fra en langvarig ledsager til niese og nevøer, og derefter til brødre og søstre, efterfulgt af forældre, andre slægtninge og derefter venner, siger ejendomsplanlægning eksperter.

Når folk ikke angiver deres hensigter, kan deres ejendom gå til fjerne familie, de måske ikke kender eller kan lide.

Northfoto / Shutterstock.com

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer