loader
bg-category
Sjov ting for en sommerdato kan forbedre romanen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sommeren er den bedste tid til at tage det udenfor. Varmt vejr åbner op for en helt ny verden af ​​underholdning, der kan forbedre din romantik. Nyd at kende din fyr, mens du har det sjovt med nogle af disse sommerdagsideer. Udforsk de aktive, hvis du endnu ikke kender ham godt, og du vil beholde datoen i bevægelse. Forkæl dig i de langsommere ideer, hvis du ønsker en nem mulighed for romantik.

Gå på en cykeltur. Uanset om du slår ubesværet i parken eller fart langs øde løjper, går en tur ikke tid til nogen ubehagelige øjeblikke. Lav tempoet afslappet, og du har mulighed for en god samtale.

Tag en tur på stranden. Der er masser af gratis underholdning i folkemusik på stranden. Splashing i havet med dit tøj på er så meget sexet. Hvor våd kan du få og komme væk med det?

Gå flyve en drage. Udnyt de vindstød, der springer ud af havet. Se hvem der kan holde en drage op længst i brisen. Vinderen køber hotdogs.

Bask i et bål. Intet siger romantik som en bål på stranden i slutningen af ​​en lang dag i surf og sand.

Tjek kiddie forlystelser på en sommer amt fair. Slip dine indre børn sammen. Roller coasters kan spændte dit forhold til nye højder.

Tag det retro og gå til en drive-in film. Temperaturen kan falde efter dagens højder, men du kan altid varme tingene op igen. Privatliv er et plus.

Find en minigolfbane. At spille en runde er en fantastisk måde at lære om din fyrs personlighed. Hvordan håndterer han stresset ved at trykke en lille bold gennem en vindmølles bevægelige arme?

Udforsk det lokale landbrugs marked. Her er en måde at lære hans yndlingsfødevarer på, mens du nibler din vej midt i gangene med lokale råvarer.

Sten natten væk på en udendørs koncert. Nu er det en god tid at prøve de bands, der går på vej i sommersæsonen.

Gå til is. Noget så simpelt som at gøre en begivenhed uden at stoppe ved din lokale iskiosk giver dig et øjeblik at binde.

Vandretur. En chance for at udforske nye stier kommer sammen med tid til at snakke, mens du nyder naturens skønhed.

Prøv vinsmagning. Hvis du er heldig nok til at bo tæt på en vingård, gør det en dagstur. Planlæg en hyggelig weekendflyvning til vinland, hvis ikke.

Tag en udendørs øvelse klasse. Prøv tai chi eller yoga sammen i parken. Du får fordel af motion i en sjov indstilling.

Fejre solnedgang. Tag en picnic middag til et sted, du ved, vil være fantastisk ved solnedgang. Vælg stranden, det højeste punkt i en park eller din favorit solnedgangsbro. Maden vil smag endnu bedre, når du forkæler romantisk alene tid. Tag et strand tæppe i tilfælde af at temperaturen afkøles, og du skal kæle som du ser på stjernerne.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer