loader
bg-category
Skal du være bange for at være hans Rebound Romance?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvad var den første tanke, der kom ind i dit hoved, da du lærte, at Amber Heard skiller Johnny Depp efter 15 måneders ægteskab? Har din reaktion noget at gøre med hvad du synes om farerne ved rebound romance? Huskede du, at Depp mødte skuespillerinden på sætningen af ​​deres 2011-film og så snart lavede deres forhold offentligt i 2012 efter at have annonceret en splittelse fra hans partner i 14 år? Vi lærer at meget uro omgiver denne triste historie. Måske nu er det tid til at høre, hvad eksperterne har at sige om kærlighed på rebound.

Hvis nogen bliver involveret i en romantik kort efter afslutningen af ​​et tidligere forhold, har vi tendens til at tro, at de føler sig triste og vrede. Vi sætter spørgsmålstegn ved deres evne til at træffe gode beslutninger ved at vælge en ny partner.

Kvinder der dør mænd, der er på rebound, kan have stor tvivl om, hvorvidt de kun er en erstatning for en tabt kærlighed. Er det rigtig attraktion og en ægte følelsesmæssig forbindelse, der straks trækker rebounderen til en ny partner? Eller søger han bare at fylde tomt rum ud af en frygt for at være alene?

De fleste af os har en tendens til at tro, at den knuste bør komme over det sidste forhold, før vi går videre til den næste. Lidt forskning er blevet gjort på rebound relationer. Men eksperter siger, at den begrænsede undersøgelse tyder på, at opmærksomheden på en ny person rent faktisk hjælper med at genoprette.

Mænd og kvinder har brug for forbindelse. En anset tidsrum mellem relationer er ikke et krav, og i fremtiden kan det faktisk hjælpe en helbred. Den hastighed, som han finder dig, betyder ikke, at han værdsætter dig mindre end hans eks. Hans romantik med dig giver ham faktisk en chance for at bedømme, hvor meget mere det nye forhold opfylder sine følelsesmæssige behov.

Den nederste linje er dette: Lad ikke den triste ende af Johnny Depp-Amber Heard ægteskabet skræmme dig, hvis en mand på rebound nærmer dig. Husk at du aldrig ved hvad der foregår inden for andres ægteskaber. The Depp-Heard-historien kan ikke have noget at lære os om chancerne for rebound-relationer, der lykkes.

For et nærmere kig på kærlighed på rebound, se hvad Mary C. Lamia, Ph.D., har at sige om rebound relationer.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære