loader
bg-category
Memorial Day Weekend Kicks Off Summer Season

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sommeren sjov sæson ankommer mandag på Memorial Day, og heldigvis giver kalenderen os en tre dages weekend for at ære vores faldne soldater, shoppe og presse i sidste øjebliks rejse. Det er en amerikansk tradition for at fejre militærtjeneste og ofre for vores familier, venner og naboer. Der er også meget sjov du kan nyde denne Memorial Day weekend, så kom dig ud der! Her er nogle ideer til dig og hele familien:

Udforsk en militær attraktion De fleste militære attraktioner tilbyder gratis adgang eller rabatter til aktive militære og veteraner, så i weekenden er det en god tid at introducere dine børn til steder som USS Alabama slagskib på Mobile Bay. USS Arizona Memorial i Pearl Harbor, Hawaii giver de første 2.000 besøgende gratis hver dag. Andre berømte steder som f.eks. Borgerkrigets slagmark i Gettysburg i Pennsylvania og Fort Mackinac på Mackinac Island i Michigan.

Besøg en national kirkegård US Department of Veteran Affairs kirkegårdsliste kan kortlægge hvor du kan finde det nærmeste militære gravsted. Der er 134 nationale kirkegårde i dette land. Hver af disse vil holde Memorial Day aktiviteter. Gå og husk, hvorfor vi hylder denne dag.

Nyd en parade Hvis du er i Washington, D.C. på mandag, går du ned til Constitution Avenue for nationens største parade, National Memorial Day Parade. Kom tidligt til klokken 2 EDT start. Se online eller på tv, hvis du ikke kan gå. Din hjemby vil også fejre, så tjek for lokale oplysninger om parader i dit område.

Find en musikfestival National Memorial Day koncert søndag kl. 8 er et must-see. Vesten græsplæne fra US Capitol i Washington, D.C. sætter scenen for den stjernebesatte koncert, der ærer mænd og kvinder i uniform og deres familier. Fang broadcast på PBS, hvis du ikke er i området. Mange andre musikfestivaler, der fejrer ferien, såsom den to-dages begivenhed i Atlanta, er gratis. Lokale turismesider giver dig information om, hvad der er tilgængeligt i nærheden af ​​dig.

Tag en dagstur Kontakt dine lokale turistwebsteder igen for at se, hvad der sker inden for rækkevidde for en kort sommerferie. Fyld op benzin tankstationen, hop ind med børnene og gå. Dette er en fantastisk weekend for at udforske de turistattraktioner, der ligger tæt på hjemmet.

Prøv en camping tur Gå til ReserveAmerica.com for at finde campingpladser, og du vil finde mange der vil koste mellem $ 5 og $ 10 nat. Udendørs er gratis, og det sjovt omfatter svømning, vandreture og fiskeri.

Gå på indkøb Biler, køkkenapparater, klimaanlæg, madrasser. Store billetgenstande er diskonteret dybt i weekenden. Shop lokalt eller vælg gratis afhentningsindstillinger, så du ikke spiser opsparing med fragtgebyrer.

Tjek filmene Memorial Day sparker ud af sommerspiralfilmsæsonen med flicks som X-Men: Apocalypse og Alice gennem Looking Glass. En film der er særlig hensigtsmæssig åbner i weekenden: USS Indianapolis: Mænd med mod fortæller en sand historie om overlevelse. Bliv hjemme og nyd noget film baseball ved streaming Bull Durham, Moneyball eller Bad News Bears.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære