loader
bg-category
Bræt smagen ud med sund udendørs grill

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Madlavning udendørs er en af ​​sommernes største glæder, og nogle forholdsregler kan gøre det til en sund og god måde at nyde de fantastiske friske råvarer af sæsonen. Grillning bringer smagen ud i alt. Gør bekymringen for at grille med disse tips.

Start med ilden. Hvis du bruger kul, skal du gøre det klumpkul, der er fri for tilsætningsstoffer. Briketter kan indeholde ubehagelige ting ud over savsmuld og træskrot. Lurker inden for disse uskyldige firkanter kan være natriumnitrat, kulstøv og borax. Du kan endda finde paraffin eller lightervæske. Lysere væske er noget, du kan springe helt over. Den ubehagelige rest deponeret på din mad er kun en ulempe ved at bruge lightervæske. En anden er de flygtige organiske forbindelser (VOC), som lightervæske kan frigive i luften. Gør dine smagsløg og miljøet en tjeneste og hold dig til klumpkul, som kun er koldt træ.

Noget om madlavning udendørs lokker os til char charter og bunke lam merguez pølser på grillen. Måske er det sizzle og duften og den dejlige røg wafting over baghaven. American Institute for Cancer Research minder os om at gå let på at laste vores tallerkener med store portioner rødt kød og forarbejdet kød. Forskere har bekymringer over sammenhængen mellem for mange af de gode ting og kolorektal cancer.

Det enkle trin at skære tilbage vil lade dig stadig nyde rødt kød og forarbejdet kød og samtidig håndtere kræftrisici, ifølge AICR. Planlæg en cookout omkring grillning af farverige frugter og grøntsager, der er chok fulde af phytochemicals. Fytokemikalier, som er naturlige forbindelser, der findes i planter, tilbyder beskyttelse mod kræft.

Toss aubergine, asparges, løg, svampe, courgette og aubergine med olivenolie og skær i stykker til kabobs eller grill hele. Corn på cob er alles favorit. Vælg frugt, der endnu ikke er fuldt moden, så den holder sin form. Æbler, bananer, ferskner og pærer vandt. Hold dig til grillen, hvis du børster halvdele med lidt olie. Dobbel opskrift og du vil gøre det til en god salat i morgen.

Don't smide alt, hvad du ved om ernæringen, bare fordi du laver mad udendørs. Alle elsker en smag af hamburgere og hotdogs, men husk værdien af ​​kylling og fisk. Plus, kylling og fisk er nogle af de lækre retter du kan bringe til en grill.

Lad bøf, fisk eller kylling marinere i køleskabet i en blanding af urter og enten eddike eller citronsaft, mens du fyrer grillen og forbereder kartoffelsalat. Selvom du marinerer i kun 30 minutter, hjælper du med at reducere dannelsen af ​​heterocykliske aminer (HCA'er). Disse er forbindelser, der forårsager kræft. De dannes, når kød, fisk og fjerkræ er forkullet under høj temperatur madlavning.

Forskere ved ikke, hvorfor marinering hjælper, men de har bevis for, at syrer i eddike og citrus eller antioxidantindholdet i marinade kan give beskyttelse. Reducer tiden, hvor kød er udsat for høj varme ved delvist forkogning og derefter straks flytte den til den forvarmede grill. Tag en cue fra den gamle stil grillmestere, der tager det langsomt og lavt. Ved brug af en lav flamme og kogekød holder længere den brænding, der producerer HCA'er og polycykliske aromatiske carbonhydrider (PAH'er). PAH'er kan også gøre kræft mere sandsynligt. Undgå charring fjerkræ og fisk ved at afskære fedt og retarderende opblussen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer