loader
bg-category
Online dating tips lært fra denne $ 300K svindler

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Online dating er et stort fænomen. Hver dag går folk sammen og holder sig i kærlighed. Det er utroligt. Men alles historie går ikke så glat. Faktisk vil jeg gerne fortælle en hurtig historie om en kvinde, som ikke kun fandt kærlighed, men hun blev helt scammed i processen. Denne dame, som historien refererer til som, Amy var i 50'erne og ledte efter kærlighed. Efter en række møder og personlige møder med fyre fandt hun endelig en ret anstændig fyr online - eller så tænkte hun.

Efter måneder af at blive wooed, følte hun sig godt nok til at begynde at sende ham penge. Årsagerne til at sende ham penge syntes meget overbevisende, især efter at hun havde opbygget så stor tillid til ham. Lang historie kort, efter måneder at være "på vej" hjem fra staterne, indså hun at hun aldrig ville se ham eller hende $ 300.000 - nogensinde. For den helt sande historie, gå her.

Dette er en uheldig historie, og folk bliver scammed hele tiden som dette, men der er langt mere succesfulde online dating historier end der er rædselshistorier, hvorfor det er vigtigt at være kyndige, når de deltager i online dating.

Fordele ved en online Matchmaker

Det er en del af fordelen ved at have digitale online-matchmakere som kærlighedsforskeren, Michelle G. Michelle G. bruger sin amerikanske Marine Intelligence Analyst baggrund for at sikre, at hendes klienter aldrig falder for svindel som denne.

Ifølge Michelle's team er her andre måder at undgå at få scammed, tricked eller cat fished online.

  1. Sig ikke nej spil! Sig aldrig "Ingen spil!" I en dating profil. Faktisk spørg dig selv hvad det endda betyder. At sige det betyder absolut ingenting for nogen, der ønsker at spille spil.
  2. Arbejd på dig selv først.En af de ting, den fyr, der scammed damen i historien sagde, var, at det var nemt at scam skilt eller enke mennesker fordi de er ensomme. Michelle fortæller sine kunder hele tiden, at hvis de er på et sted, der er for sårbare til dato, skal de først arbejde på sig selv.
  3. Giv aldrig penge. Uanset hvor meget de siger, stoler på dem. Dette er en kardinal regel. Må ikke bryde den.

Hav det sjovt, når du er online, men husk at være forsigtig.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære