loader
bg-category
Tony Awards serverer James Corden og historie

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis man ser en live performance af "Hamilton" ikke nok til at lokke dig til at se Tony Awards på søndag aften, ville udsigten til at se Barbra Streisand udføre karaoke med værten James Corden på forhånd?

Det er ikke sandsynligt at ske, medmindre du sidder i live-publikum i Beacon Theatre på Manhattans Upper West Side. Enhver sing-along-sessioner vil være begrænset til off-camera kommercielle pauser som en måde at holde de tilbageholdende publikum underholdt under tre timers show, fortalte Corden Seth Meyers på sen show onsdag. Streisand, der vil fremstå for første gang siden 1970 som en præsentant, kunne være et primært mål.

Resten af ​​os bliver nødt til at gøre med at se historie i at lave som "Hamilton" vies for chancen for at score 13 Tonys og slå rekordet "The Producers", som vandt 12 trofæer i 2001. "Hamilton" har modtaget en optage 16 nomineringer. "Hamilton" skaberen Lin-Manuel Miranda kunne blive den første til at vinde Tonys til bedste skuespiller i en musikalsk bog og score. Miranda er nomineret til hans skildring af Alexander Hamilton.

Tal fra alle de bedste musikalske nominerede vil blive udført. TV-publikum vil prøve nye shows Shuffle Along, School of Rock, Bright Star og Servitrice samt nominerede revivaler af Spring Awakening, Hun elsker mig, Fiddler på taget og Farven Purple.

Fans af Gloria Estefan vil se hende synge med casten på On Your Feet, den musikalske, der fortæller hendes opstigning med mand og samarbejdspartner Emilio Estefan.

Men den ubestridelige prime draw vil se at se, som The Washington Post-teaterkritikeren Peter Marks skrev, om teatersamfundet anerkender "med stor vægt på, hvad dette arbejde og dets skaber, Lin-Manuel Miranda har gjort: gjort denne musikalske national besættelse og musikalsk teater er et vigtigt link, igen, endelig i den amerikanske kulturkæde. "

Corden har gjort sin indsats for at drille potentielle Tony-seere med mandagsaftens "Carpool Karaoke" -segment med Lin-Manuel Miranda, Audra McDonald, Jane Krakowski og Jesse Tyler Ferguson på "The Late, Late Show." Dette er den mand, der vandt mere end 100 millioner YouTube-udsigter for hans "Carpool Karaoke" -bit med popsanger Adele.

Den britiske skuespiller, som har genopfundet "The Late, Late Show", har udført på Broadway i "The History Boys." Corden scorede sin egen Tony i 2012 for bedste førende skuespiller i et spil i "One Man, Two Guvnors."

Så kom til karaoke og ophold for det historiske øjeblik i amerikansk musikalsk teater. Tony Awards vil flyve live søndag på CBS klokken 8 ET og forsinket PT.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer