loader
bg-category
Kaley Cuoco og andre kammerater slår ud over Gorilla Killing

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

De næste par dage vil være højtidelige på Cincinnati Zoo. Efter at en 4-årig dreng ved et uheld faldt ind i gorilla-kabinettet, måtte zoologiske embedsmænd tage en hård beslutning om at dræbe dyret for at redde den lille drengs liv. Situationen var meget uheldig, men som med noget som kontroversielt som dette folk er bundet til at have polariserende meninger.

Nogle har stemt deres støtte til dyreparkens beslutning om at dræbe dyret. De forstår, at ingen ønskede at dræbe dyret, men hvis de ikke havde den lille dreng kunne have drevet meget eller været alvorligt skadet.

Andre har imidlertid talt ud mod zoologisk have, herunder skuespillerinde Kaley Cuoco. De, der taler imod det, tror på, at den lille dreng ikke var i fare, og at gorillen faktisk beskytter ham.

Cuoco tog til sin Instagram-konto for at sige: "Hvis du ser billederne, ser du dette smukke dyr, der holder barnets hånd. Gør med det, hvad du vil. Så trist som det gør mig, er en del af mig glad for, at den fantastiske skabning ikke behøver at leve i fangenskab endnu en dag. Bring på haden !!! "

Andre celebs har også givet udtryk for deres mening:

  • Katharine McPhee: "Det er derfor jeg hader zoologiske haver! Dette er så rodet op. Denne stakkels gorilla. "
  • Holly Robinson Peete: "I sidste uge sprang en nøgen mand i Chile i en løvehule med det formål nu denne dreng med gorillaen ... Smukke uskyldige dyr dræbt. SMH”
  • Ben Bruce: "En mor ved ikke, hvordan man skal passe på hendes barn, så en truet art af gorilla bliver skudt og dræbt. # 2016”
  • Trevor Donovan: "17-årige Harambe Gorilla blev skudt død, efter at drengen faldt i Ohio Zoo-kabinettet. Hvor var forældrene ?! "
  • Willam: "Det gør mig syg. gorilla så fuldstændig chill og var selvfølgelig pleje barnet og de skød det #FAIL "

Hvad synes du? Har zoo embedsmænd lavet et godt opkald? Er du sur på forældrene? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære