loader
bg-category
Er varmt vejr en skyldig i langsom metabolisme?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Gør varmt sommervejr en indvirkning på vores behov for kalorier eller vores stofskifte? Vores kroppe sænker stofskiftet lidt for at undgå overophedning, når termometeret strækker sig, men de der klatrer, må ikke ændre de kalorier, vi har brug for. Hvad der kan ændre metabolisme er dehydrering. Din krop mister mere end 10 kopper vand i en gennemsnitlig dag selv uden motion. Medmindre du drikker rigeligt med vand, kan du være i fare for dehydrering.

Vand er vigtigt for at hjælpe vores kroppe med at absorbere næringsstoffer. Når du er dehydreret, kommer mindre af disse næringsstoffer og ilt til dit væv. Det er fordi vand udgør det meste af blodvolumenet, og dehydrering reducerer mængden af ​​blod, der kører gennem din krop.

Dehydrering kan også bremse din krops energiniveauer og stofskifte, så du brænder færre kalorier, end du ville, hvis du havde meget at drikke.

En ekstra bonus i drikkevand kan være vægtkontrol. Vand gør du føler dig fuld og hjælper dig med at modstå trangen til at nippe. Sip lidt vand, når du har lyst til en snack, og du kan opleve, at gnavefornemmelsen var tørst og ikke sulten. Vand bekæmper også væskeretention ved fortynding af natriumniveauer i din krop. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at blive hydreret i sommermånederne:

  • Prøv at drikke mellem otte til 12 glas hver dag. Spor dit daglige indtag. Start din dag ved at fylde en kande vand hver morgen og holde det i nærheden hele dagen.
  • Don ikke overspring din træning, men planlægger at drikke mere vand, når du træner. Planlæg i god tid, hvis du ved, at du skal arbejde i mere end en time. Drik mere vand, før du starter. Drikk seks til otte ounce vand hvert 20. minut, når du træner. Når du er færdig, genoprett væsker ved at drikke to otte ounce briller.
  • Vær opmærksom på drikkevarer, der er diuretika og kan forårsage dehydrering. Disse omfatter koffeinfri sodavand, te, kaffe og alkohol. Følg en drink kaffe eller en cocktail med en vandfanger for at erstatte tabt vand.
  • Grøn te er smagfuld, kaloriefri og indeholder en antioxidant, der mildt øger stofskiftet og tænkes at bekæmpe sygdomme fra kræft til Alzheimers. Tannsyreforbindelser i grøn te langsomt frigiver koffein i blodbanen og sænker dets dehydrerende virkninger.
  • Drik et par glas vand med det samme, når du vågner op for at genopbygge væsker, der tabes natten over.
  • Tilsæt dit vand med urter som mynte eller basilikum for ekstra smag. Sæt skiver af citrusfrugter eller agurk i en kande for en forfriskende smag.
  • Husk at sodavand, sportsdrikke og frugtsaft bærer meget sukker. Stick med vand og sunde efter-træning snacks efter træning.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære