loader
bg-category
The Best Beach Bags Under $ 100

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hver strand-goer har brug for det perfekte drag til at solgte hver solbadning til den bedste pris. Fra old-line Maine til nutidens Mexico har vi skuret strand sands for de bedste. Tjek disse valg for under $ 100, og spar penge for solcreme.

J. Crew tote, $ 59.50. Surfside Canvas Tote Bag i naturlig linned er perfekt til sommer weekend hurtige getaways eller staycations. Udformet i et holdbart lærred stof udviklet af J. Crew, har denne tote en glat vandtæt indvendig finish og rummelig lomme til nøgler, mobiltelefon og feriebilletter. Du kan monogram bomuldsarket med dine initialer eller præg læderfligen.

L.L.Bean båd tote, 29,95 dollar. Open Top Boat og Tote Bag kom på scenen som Bean's Ice Carrier vej tilbage i 1944. Derefter fakturerede LL Bean båden og Tote som en taske fremstillet af bygherreres lærred til at hente is "fra bil til iskiste." I dag er denne tote løfter tungt overalt fra købmandsforretninger til haver, fra strande til soveværelse skabe. L.L.Bean brags tasken vil holde op til 500 pounds.

Shopbop twisted stripe tote, $ 95,00. Hat Attack Twisted Stripe tote er en stor taske af vævet halm stylet med navy nautiske striber. Kurvvævet taske har en uklart interiør og læder dobbelt håndtag.

Målpose, $ 29.99, Women's Stripe Print Canvas Taske Håndtaske med Aftagelig Crossbody Strap giver dig en kombinationspose og tote. Den er lavet af lærred med et sommerfrit stripemønster. Den fuld længde zip top holder ejendele skjult sikkert væk indeni. Ønsker du organisation? Den indvendige lynlomme, indvendige mobiltelefonlomme og indvendig tilbehørsfod holder dig sammen. Bær den i hånd med de robuste håndtag eller bære den på tværs af kroppen eller over skulderen med den lange, justerbare og aftagelige stroppe.

ShopLatitude kort håndtag tote, $ 63.00, Aqua og Hot Pink Stella Unlined Short Handle Tote fra BoutiqueMexico. Denne outfit søger i hele Mexico til en af ​​de samme genstande, både originale og traditionelle, der er unikke for landet og dets dygtige håndværkere. Dette fund er et smart nyt tag på den elskelige, praktiske, vævede plastpose. Håndlavet af håndværkere i Oaxaca ved hjælp af en smart teknik, der frembringer en sofistikeret og stilfuld finish, er denne slidstærke, rummelige, uforgængelige, denne hofte, hvor som helst en taske, bestemt til at blive en klassiker.

BoutiqueMexico håndpicks varer baseret på design savvy og fremstilling excellence og gør indkøb med et formål. Hvert stykke kommer fra designere og mærker, der har vævet social bevidsthed ind i selve stoffet i deres arbejde.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære