loader
bg-category
Bevis at du ikke mislykkes i livet, selvom du tror du er

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Livet er ikke en lineær proces. Der er op og ned, vi alle må udholde, det er en del af livet. Der kan være tidspunkter, hvor vores livserfaringer giver os følelser som fejl.

Væg aldrig længe i selvmedlidenhed. Det kan være svært at se, hvor meget du gør, når du er i "tyk" ting, men du vil blive overrasket over, hvor godt du rent faktisk gør. Her er tegn på, at du rent faktisk lykkes i livet, selv når du ikke har lyst til det.

Du er proaktiv om ændring. Du sidder ikke og venter på at ting skal ske. Du får dem til at ske. Succesfulde mennesker er proaktive over hvad der sker i deres liv.

Du må ikke lade hvad andre mennesker tænker forstyrre dig. Du elsker den person, du er, og er ikke bekymret for andres domme. Succesfulde folk ved, at der er noget i dem, der er større end samfundets standarder, derfor bekymrer de sig ikke om det.

Du nægter at være et offer. Dette binder til # 1. Du ved, at livet ikke sker for dig. Du forstår, at du er ansvarlig for dig, og at at placere skylden på andre aldrig får dig overalt. De succesfulde mennesker nægter at blive holdt nede ved livets oplevelser.

Du har lidenskaber, som du forfølger. Du ved, at du har store bidrag til at gøre til verden og er gung ho om at gøre dem til virkelighed.

Du er i stand til at lykønske andre for deres succeser. Du går ikke rundt med at hatte på andres succeser. Du ved, at der er nok succes for alle og ikke har noget imod at sprede god energi til andre, fordi det kommer tilbage til dig.

Du har et support system. Ingen mand er en ø. Hvis du har mennesker, selvom det kun er en person i dit hjørne, der støtter dig, skal du gøre gode ting. Succesfulde mennesker har folk i deres hjørner, der altid vil "ride" for dem, uanset hvad.

Du er ikke en klager. Du forstår, at forandring ikke kommer gennem klager, og at du faktisk skal gøre noget ved det. Succesfulde mennesker er den forandring, de ønsker at se i verden. Desuden forstår du, at der er en masse at være taknemmelig for.

Du accepterer dine fejl. Du forstår, at fejl er byggestenene til succes. De mest succesfulde mennesker i verden har haft mange fejl på vej til toppen.

Dine forhold er mindre dramatiske end de engang var. Du har bemærket, at der er meget mere fred i dine relationer. Succesfulde folk forstår, at energi er vigtig og vil ikke spilde det på drama.

Hvis det ikke tjener dig godt, lad du det gå. Du forstår, at du skal passe på dig selv og en del, der kun betyder at omslutte dig selv med ting, og folk der gør dig glad.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære