loader
bg-category
Melissa McCarthy slutter sig til Lauren Graham i tilbagevenden til Gilmore Girls

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Fans af The Gilmore Girls kan læne sig tilbage og slappe af, da de afventer deres tilbagevenden til Stars Hollow. Ghostbusters stjerne Melissa McCarthy vil jo jo slutte sig til Lauren Graham og Alexis Bledel. Skuffet var i luften og på sociale medier efter Gilmore Girls-skaberen og eksekutivproducent Amy Sherman-Palladino sagde McCarthy var for travl til at vende tilbage som kok Sookie St. James og bedste ven til Lorelai Gilmore. Men efter nogle frem og tilbage i pressen meddelte McCarthy til Ellen DeGeneres på Ellen-showet, at Sherman-Palladino presser hende ind.

Nu taler både Graham og McCarthy om den kommende encore, når The Gilmore Girls: Et år i livet flyver på Netflix. Graham talte torsdag efter at have annonceret den 68. årlige Primetime Emmy Awards nomineringer med black-ish nominee Anthony Anderson. Hun sagde, at vende tilbage til fanens favoritserie efter næsten 10 år ødelægger hende for livet. Der er ikke mere perfekt pasform til hende end den show og den skrivning, sagde Graham.

"Just the wit - der er en teatralsk kvalitet til showet og til Amys skrift," sagde hun. "Jeg er en verbal skuespiller og person. De lange scener og lange taler, den slags skat. Jeg blev født i den forkerte æra. Jeg ville gerne have været i hans pige fredag ​​og ting. Så dette er så tæt som jeg kommer til at få, og det er bare så glædeligt. Specielt efter hvad en berigende oplevelse, var forældrene, men så forskellige - mere adfærd og følelser og mindre sprogbaseret. "Skuespilleren fulgte op på sin signaturrolle på Gilmore Girls med seks årstider på det populære moderskab.

"Hvis jeg kunne gå på pension, ville jeg bare forlade det her," sagde Graham om gengivelse af sin Gilmore Girls rolle. "Det var så glædeligt og så sjovt ... alle disse dynamikker er de samme, men endnu bedre." Graham sagde, at McCarthys tilbagevenden var et af de største stykker, som hun ønskede at se, falde på plads i genoplivningen. "Og scenerne, hun gjorde, er så fantastiske. Den kendsgerning at det kom igennem var prikken på kagen!

"For at få hende tilbage på set ... Det var smukt," sagde Graham.

McCarthy ser det nye show som en chance for Sherman-Palladino at færdiggøre Gilmore Girls, som skaberen / forfatteren altid forestillede sig. "Hvornår får du en chance for at gøre det? Jeg mener, oddsene er så latterlige. Du kommer ikke til at genoprette din afslutning som sådan. Jeg synes det er en god ide. Jeg synes, det er det rigtige tidspunkt at gøre det, og jeg tror, ​​at folk bliver meget tilfredse med det, "har hun sagt.

Fan-spænding bygger op til tilbagelevering af Lorelai og datter Rory. Graham sagde, at hun følte entusiasmen, da kastet skød.

Andre cast medlemmer, der vender tilbage til Stars Hollow, er Kelly Bishop, Scott Patterson, Liza Weil, Matt Czuchry, Milo Ventimiglia, Jared Padalecki og mere berømte veteraner.

Gilmore Girls: Et år i livet vil premiere som fire 90-minutters episoder senere på året.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære