loader
bg-category
Skulle du nogensinde tage tilbage en snyder?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Skulle du nogensinde tilgive og glemme, eller skal du bare holde dig til at glemme, når din kæreste snyder? Eksperter siger der et par gange, når du måske vil overveje at tage ham tilbage. Slip ups ske, umodenhed rejser sin lille hoved, store forpligtelser loom. Fortsæt med at læse for deres råd om hvorfor du måske vil prøve igen. Lad os starte med grundene til, at du helt sikkert skal slå den af ​​og fortsætte med at køre. Her er fem deal-breakers.

Dit forhold er lige begyndt. Du er lige begyndt at danse, og han træder ud. Går det bedre, eller er det det bedste, han kan gøre? Sneaking rundt i de tidlige stadier er et dårligt tegn på, at dette nok er det bedste, han vil gøre. Skal vi sige mere?

Han gik tilbage til en ex. Ønsker han at komme sammen igen med en gammel kæreste? At gå tilbage i sekunder skal øge et rødt flag. En gang var nok. Du behøver ikke at sidde gennem en re-run.

Han satte ny mening ind i begrebet to-timing. "Forretningsrejser"? Hotel kvitteringer? Skjult e-mail-konto? Hemmelige tekstbeskeder? Det er tegn på en fuldkommen affære på siden.

Undskyldninger er ikke forestående. Hvad med en total mangel på anger at bevise, at han er ligeglad med dine eller dine følelser? Hvis han er ligeglad, hvorfor skal du?

Han er en gentagelsesforbryder. Straying er en vane, et mønster, et valg med denne fyr. Hvor mange genkørsler vil du holde fast for at se?

På den anden side kan din kunne være en god fyr, der blev fanget i et øjeblik med en følelsesmæssig storm. Se om disse omstændigheder berettiger tilgivelse, og du kan opbygge et endnu mere solidt forhold.

Det var virkelig helt ude af karakter. Slip ups ske, men når de virkelig er slip ups, kan dit forhold overleve dem. Hvis det virkelig var en fejl og ikke den måde, han driver på, tilgive og fortsætte. Spild ikke tid med at være bekymret, ikke se efter måder at få hævn. Han vil aldrig nogensinde gøre det igen. Og hvis han ikke gør det, så er han ikke den perfekte mand til dig, og du vil ikke spilde et øjeblik i at dumpe ham.

Han blev drukket en gang. Fyren er umoden. Han blev fuld og lavet med nærmeste pige i en bar. Har du set stjernens paparazzi skud i mørke hjørne af en lounge? Hvor kollegialt er det? Alligevel vokser de fleste drenge ud af umodenhed med en lille hjælp, som din klare råd om, at du ikke vil være ude til næste episode.

De to er på kanten af ​​et stort engagement. Mange fyre tøver i det store øjeblik at flytte sammen eller blive forlovet. Hvis han ser bevægelsen som begyndelsen på et langsigtet engagement, kan han føle, at hans frihed glider væk. Sørg for, at hans undskyldning er helt oprigtig, og du ved, at han ikke er en seriel strayer.

Giv drengen en anden chance. Hvis han går tilbage til at være den perfekte kæreste, kan du gemme din twosome. Tror du ikke, det er det værd?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer