loader
bg-category
Resumé optimering kan øge din jobsøgning

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Flere og flere jobsøgende bruger "résumé optimering" til at skabe - eller "optimere" - et resume, der er fyldt med vilkår, der vil fange opmærksomheden hos magtfulde edb-systemer, der i dag sigtes gennem applikationer, der oversvømmes arbejdsgivere. Mange arbejdsgivere stoler nu på computere for først at scanne résumés for bestemte sætninger og for at indsnævre hvilke kandidater de vil overveje.

Selvom sproget er fancy, er det ikke praktisk at optimere optimering. Alt det betyder er at skrive dit CV for at passe til jobbeskrivelsen for den stilling, du ønsker. Du ville gøre det, der ansøger om ethvert job.

Begynd med at erkende, at disse edb-systemer er designet til at banke kandidat ud, ikke for at forkæle det bedste og det skarpeste i lavinen af ​​genoptagelser, der oversvømmer arbejdsgiveren. Skriv dit resumé for at undslippe computerens eliminationsfeje. At indse, at disse computere bruger mønstergenkendelsessoftware.

Hvad betyder det for dig, når du laver et resumé? Det betyder at du bør anvende den velkendte best practice-struktur. Husk, at den første ting, arbejdsgivere bryr sig om, er, om du har de færdigheder, de har brug for. Start med et resumé, redegør derefter for dine færdigheder, og følg derefter op med en liste over din ansættelseshistorie.

Forvent computeren, og fremhæv helt op på toppen, at du har de færdigheder, som arbejdsgiveren søger. Faktisk mærke afsnittet "Færdigheder." Angiv de ønskelige færdigheder på et specifikt og almindeligt sprog. Gør det let for computeren at lade dig gennem sit knockout net. Computersystemet er designet til at genkende udtryk og sætninger baseret på arbejdsgivernes prioriteter.

Angiv de virksomheder, du har arbejdet for, og længden af ​​din oplevelse. Sørg for at tilføje relevante detaljer som arbejdsgiverens størrelse og en beskrivelse af kunderne. Brug nøgleord fra jobopstillingen til rådighed for at binde disse detaljer om din tidligere erfaring til det job, du søger.

Undgå vage generaliseringer og bredt sprog, der vil undslippe computersystemet designet til at genkende specifikke sætninger. Du kan hævde, at du kan gøre alt, men arbejdsgivere søger ikke en jack i alle handler. De har fortalt dig i deres jobbeskrivelse de slags færdigheder, de søger.

At målrette et resumé til en bestemt åbning tager tid og kræfter, men det er i sidste ende meget mere effektivt end at kaste en generel, catchall genoptagelse på et ton af fortegnelser, der ikke passer godt til din jobsøgning. Indsæt dit resume så meget som muligt med de søgeord, en arbejdsgiver ville bruge til at søge efter en person med dine evner.

Ikke genert væk fra "résumé optimization", fordi konceptet lyder skræmmende. Gør "résumé optimization" arbejde for dig. Det kan være et effektivt værktøj i dit arsenal for at hjælpe med at lande det job, du virkelig vil have.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære