loader
bg-category
Ripped Jeans, Stripes & Tøj Sko: Style Hacks Hver kvinde bør vide

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvor mange gange har du været udsat for en stil faux pas? Måske sætter du sammen et smilende tøj, bare for at få det til at svigte, når du faktisk sætter det på. Her er nogle stil hacks, der vil gøre næsten hver kvindes liv lidt lettere.

Sådan pair bred ben jeans med støvler.

Nogle mennesker tror, ​​at du ikke bør bære brede benbukser med støvler, og at den kun kan trækkes af med enten boot cut jeans eller skinny jeans. Det er ikke sandt. Hvis du har brede ben jeans og ønsker at bære støvler, her er hvordan man korrekt tuck. Først skal du folde bunden af ​​bukseben op til højre under kalven. Tag folden og fold igen til venstre eller højre. Hold folden og læg en lang sok over bunden af ​​jeanen for at holde bukset benet på plads. Og det er det, slip din boot på og gå!

Er de stramme sko dræbe dine fødder?

Har du haft et smukt par sko, som du ikke kunne lide at bære, fordi de var for stramme. I stedet for at gå igennem smerten ved at "bryde dem ind", prøv dette i stedet. Tag to Zip Lock poser og fyld dem ca. halvvejs med vand. Placer posen i tåområdet på skoen og sæt dem derefter i fryseren. På ingen tid vil din sko strække sig til komfort.

Er du iført disse jeans & ankel støvler korrekt?

En stor Nej Nej, når du har på jeans og ankel støvler, lægger du på jeans over støvlerne. I stedet skal du rulle bagbenet jean op til din kalv. Dette udseende er meget varmere!

Ripped jeans lidt for revet?

Rippede jeans kan være moderigtigt, men hvis dine jeans er gået overbord, så er det en løsning. Tag nogle swanky farverige pletter fra andet gammelt stof, du ikke bærer længere og sy dem over dine huller. Det vil puste helt nyt liv i dine jeans.

Gør de striber få dig til at se fedt ud?

Visse striber gør dig mere smigrende afhængig af kropstype. Her er et tip, der burde hjælpe ... Hvis du ønsker at se bredere og kurvere, skal du bære vandrette striber. På den anden side, hvis dit mål er at se højere eller enten slankere, bære lodrette striber.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære