loader
bg-category
Kend nogen, der er hot-headed, passiv aggressiv eller dømmende i deres forhold?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du i øjeblikket er i et forhold eller nogensinde har været i et forhold, så kan du sandsynligvis vidne om, hvor ufuldkommen de er. Selvom du og din partner elsker hinanden, er du bundet til at være uenig i nogle gange. Hvis dine uoverensstemmelser bliver for hyppige og varer for længe, ​​kan du endda begynde at falde ud af kærlighed med hinanden.

Uoverensstemmelser er normale og er en del af hvert forhold. Kast i den kendsgerning, at en af ​​jer kan være lidt varm på hovedet, eller den anden er passiv aggressiv og / eller begge kan holde vred, du har en opskrift på problemer.

Øverste årsager til parrets argumenter Nogle almindelige grunde, som et par måtte argumentere for, kan være ...

  • Man ønsker sex mere end den anden
  • Den ene er lax om husarbejde, mens den anden er en pæn freak
  • Den ene er en sparer og den anden er en spender

Uanset årsagen er der en måde at kommunikere med din partner på, så du bliver hørt, og de føler sig også hørt.

# 1 - Bevidsthed. Vær opmærksom på at du og din partner kan have været opdraget anderledes, så grundlæggende har du ikke den samme holdning til ting. Eksempel: Køkkenbordet kan have været brugt til at opbevare bunker papir og mail, mens den vokser op. For din partner blev bordet brugt til at spise middag og forbinde med familien og bør kun bruges som sådan. Vær opmærksom på, at disse grundlæggende forskelle er det, der gør dig to unikke. Ingen af ​​jer har ret eller forkert, du har bare et andet syn på ting. At blive opmærksom og acceptere dine forskelle er nøglen til at undgå mange argumenter, fordi du ikke længere er dømmende.

# 2 - Det vil ikke være retfærdigt. Nogle gange vil du gøre mere end din ægtefælle, og nogle gange vil de gøre mere end dig. Eksempel: Du kan måske hjælpe børnene med lektier mere, fordi du er karakterer super vigtige. Eller din partner kan gøre mere rengøring end dig, fordi udseende til dem betyder alt. Der vil være nogle ting i forholdet, der ikke vil være "fair". Der vil være nogle områder, hvor vi fungerer højere end i andre. Hvis du tænker: "Ja, men jeg gør mere af alt." Det er stadig et forudindtaget synspunkt, fordi din partner måske føler: "Hej, jeg gør mere af hvad der virkelig tæller." Ændre din holdning til, hvad der er "retfærdigt" i et forhold og indse der vil være områder hvor du vil gøre "mere" end dem. At acceptere dette giver dig også mulighed for at komme til en bedre løsning.

# 3 - Vær okay med hvad de er okay med. Når vi beslutter at vi vil ændre vores liv, pludselig tror vi, at verden også skal ændres. Og når andre ikke ændrer sig, begynder vi som regel at dømme. Den første person, der fanger dommen, er som regel din partner. Hvis du ændrer ting i dit liv, så prøv ikke at tvinge din partner til at gøre det også. De er et individ og bør respekteres for deres valg, ligesom du vil blive respekteret for din. At give din partner mulighed for at vokse i deres eget tempo eliminerer mange "hellere end du" argumenter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer