loader
bg-category
Koldt par Mila Kunis og Ashton Kutcher fandt deres $ 100 vielsesringe på Etsy

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Mila Kunis tilføjede et andet lag af cool til sagaen af ​​hendes romantik med Ashton Kutcher, da hun afslørede på Conan-visningen prisen på deres vielsesringe: en kæmpestor $ 100. Og hun bestod Tiffany's og gik til online håndværk markedsplads Etsy for at finde dem. Værten Conan O'Brien satte scenen for åbenbaringen, da han bemærkede på Mila's vielsesring. "Det er ikke prangende," sagde Conan. "Det er ikke utroligt prangende, som jeg synes er cool."

"Så min mand og jeg blev gift," sagde Mila. "Han fik mig en smuk forlovelsesring. Som, bedøvelse, fantastisk, fantastisk. "Kunis og Kutcher begyndte at danse i 2012 og blev engageret i 2014. Kutcher gav skuespillerinden en diskret, fem karat, rund solitaire diamant. Det enkle bånd har ingen baguetter og ingen indsatser.

"Men for vores bryllup bands, for da vi blev gift, besluttede jeg mig for bare at få dem fra Etsy," fortsatte hun. "Og så er vores bryllup bands fra Etsy." Mila og hendes mand Ashton Kutcher giftede sig meget privat i juli sidste år.

"Jeg har talt med dig i årevis, og jeg har altid elsket det faktum, at du er sparsommelig," sagde Conan.

"Det er en god måde at sige billigt på," svarede Mila, grinede.

Hun forklarede, at hun ønskede en undervurderet vielsesring. "Jeg ønskede det tyndeste mulige platinabånd. Det er super, super tyndt, "sagde hun. "Og så gik jeg og så på hvor meget -" Hvor meget er de? Dette er astronomisk. '"

Mila sagde, at hun var "forfærdet" af de dyre prislapper i nogle af de mere traditionelle smykker butikker. Hun ønskede ikke, at hendes bryllup bands skulle være dyr eller stødende.

"Jeg gik på Etsy, og det var som $ 90, og jeg var ligesom," Køb nu! ""

"Ashton er $ 100," sagde Mila, "så teknisk var hans lidt dyrere end min." Skuespillerinden sagde, at hun sjældent bærer sin smukke forlovelsesring. "Min forlovelsesring er smuk," sagde Mila. "Men jeg bærer det aldrig. Men hun sagde, at hun havde det tynde platinbröllop med alt og overalt.

"Denne ring, jeg er ligesom," Det er $ 90! "Det er fantastisk."

"Personen på Etsy havde ingen anelse om, hvilken ring de lavede, men de var vidunderlige og meget hyggelige og høflige og generøse," sagde Mila.

The Bad Moms skuespillerinde og hendes mand tjener et ry som en af ​​Hollywoods mest lavnøgle og mest jordnære par. De har en datter ved navn Wyatt, der er næsten to år gammel, og de forventer nu deres andet barn sammen.

Mila har endda talt om at blive skammet for amning offentligt på Bad Moms premiere. Hun siger, at hun mener, at nye mødre ikke bør dømmes til amning, hvor og når de vil. "Hvis det ikke er for dig, ikke se," skuespillerinden siger.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære