loader
bg-category
Er du en voksen, der stadig bærer et swaddle-tæppe?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når vi er unge, tøver vi normalt ikke med at tage nogen risici. For eksempel, når vi lærer at gå. Uanset hvor mange gange vi falder, står vi op igen og igen, indtil vi spiker det. For de fleste mennesker opretholdes denne tapperhed gennem det meste af barndommen, hvor vi prøver nye ting og tager risici for at vokse. Når vi bliver voksne og slår sig ned i vores liv, tager vi færre risici, og inden vi ved det, sidder vi fast i frygt.

Er du bekendt med swaddle tæpper babyer er pakket ind på hospitalet, når de er født? Det er vant til at holde deres arme og ben tæt på deres krop, så de føler sig sikre og beskyttede som deres stadig inde i livmoderen.

Hvor mange gange som voksen har du stadig på dig dit tæppe? Hvor holder du dig selv på et bestemt sted, så du føler dig sikker? Ifølge Master Life og Business Coach, Christian Mickelsen, forhindrer dette faktisk dig i at opnå så meget som du vil.

"Folk kommer ikke langt i livet ved at spille det sikkert. Du er nødt til at tage risici, gå efter det og gøre dine drømme til virkelighed. "

Hvordan ved du, om du stadig har iført et swaddle tæppe? Spørg dig selv disse spørgsmål ...

  • Giver jeg ambitiøse mål?
  • Arbejder jeg mod et af mine ambitiøse mål?
  • Gør jeg ting, der er ude af min komfortzone?
  • Når jeg gør ting, der ligger uden for min komfortzone, fortsætter jeg med at gå eller løber jeg tilbage til, hvad der føles sikkert?
  • Opfordrer jeg andre mennesker til at følge deres drømme?

Hvis du har besvaret "nej" på et af ovenstående spørgsmål, har du et sværdetæppe. Christian foreslår at sætte dine mål og gøre skridt til at have dit drømme liv.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer