loader
bg-category
Er blevet skilt mere end en gang? Her er råd om, hvordan man håndterer det

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du er blevet skilt flere gange, kan det være fristende at enten: a) Bliv i dit nuværende forhold for at beskytte dit billede eller b) undgå at blive gift igen nogensinde

Nogle gange virker tingene ikke som vi ønskede - mere end én gang. Men det betyder ikke, at du skal skamme sig, og det betyder absolut ikke, at du skal lide i et forhold, der ikke virker. Her er nogle råd fra kvinder, der har giftet sig og skilt mere end én gang.

# 1 - Tag beslutninger for dig selv Hvis du er i et ægteskab og har været i dårlige ægteskaber før, kan du blive fristet til at blive i dit nuværende forhold bare for dit billede. Fordi det er sådan en stor livsbeslutning, kan du ikke blive i for hvad andre mennesker tror. Gør hvad der i sidste ende vil gøre dig glad.

# 2 - Få svigt ud af dit hoved Se ikke dig selv som en fejl, fordi dine ægteskaber ikke fungerede. Der er masser af ulykkelige ægteskaber, hvor de to mennesker ikke kommer sammen, men forbliver sammen.

# 3 - Embrace oplevelsen Hvis du ændrer dine outlook på, hvad der sker, er du mere tilbøjelige til at komme ud af relationerne med værdifulde erfaringer. Du har muligvis fået andre fordele fra dit ægteskab, såsom børn, nye venskaber og endda aktiver.

# 4 - Hold ikke vrede Uanset hvor mange gange du har været gift, hold ikke vred mod dine tidligere partnere eller mod dig selv. Hvis du vil have dit næste forhold til at være sundt, skal du gå ind med friske øjne og et åbent hjerte. Ellers fortsætter du med at tiltrække det, du ikke ønsker, og du vil lade negativitet lege i nye relationer.

Et andet råd ...hvis du ser dine ægteskaber fejler, tag tid til dig selv før du hopper ind i et andet forhold. Forholdstræner og datingekspert, Michelle G foreslår, at du lægger al opmærksomhed på dig selv i et stykke tid. Når du gør det, kan du se ting, du ikke vil have i et forhold meget før du begår.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer