loader
bg-category
Grammatik fejl du sandsynligvis gør, der gør dig lyd mindre smart

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når du er afslappet og chatter med venner og familie, kan det være okay at slappe af dit sprog (medmindre du kommer fra en virkelig stiv familie og har virkelig stive venner). Men når du er i en indstilling, hvor du vil have et godt indtryk og blive anerkendt for den intelligente person, du er, vil du helt sikkert undgå disse grammatikfejl.

Mig vs I: Sig altid "mellem dig og jeg", ikke "mellem dig og mig".

Fordi vs det: Sig du nogensinde, "Årsagen er fordi"? Hvad du bør sige er, "Årsagen er det."

Lay vs Lie: Der er ingen grund til at sige, "Jeg skal ligge" Lie har ikke brug for en genstand. Men du vil gerne sige, "Jeg skal lægge barnet ned."

ATM vs ATM Machine: Ved du, hvad pengeautomat står for? Pengeautomat. Der er ingen grund til at sige ATM-maskine, fordi du så rigtig siger automatisk teller maskine.

PIN-kode med PIN-kode: Ligesom ATM ovenfor er der ikke behov for at sige PIN-kode. PIN-kode betyder personligt identifikationsnummer. Hvis du siger PIN-kode, siger du virkelig personnummer.

Historisk vs Historisk: Har du nogensinde spekuleret på, hvad er forskellen mellem disse ord? Historisk betyder noget væsentligt. Historisk betyder noget relateret til historie.

De fleste alle vs alle: Hvis du mener alle, siger du godt alle. Hvis du mener nogle mennesker, så sig nogle eller de fleste. De fleste alle er en modsigelse.

Meget unik vs Unik: Unik betyder en af ​​en slags. Det er et absolut. Ingen grund til at sige meget foran det.

Flet sammen vs. Flet: Sammenlægge og sammen betyder det samme. Du behøver ikke bruge dem sammen.

Mig selv vs jeg: Myself er et pronomen der skal bruges til når en akation er rettet mod objektet. For eksempel: "For min fødselsdag behandlede jeg mig selv til middag".

Jaloux vs Misundelig: Jaloux henviser til vrede mod en anden, mens misundelig henviser til begærlighed af andres evner, fordele eller ejendele.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære