loader
bg-category
Gør dig klar til at se de VMA-nominerede, der ringede op i stilen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

MTV VMA'erne er kun en dag væk, så du har 24 timer til at indhente alle de musikforstyrrelser, der er undgået i løbet af det sidste år. Her er et lille prep-arbejde for at komme i stemningen, mens du fejrer på celeb mode og skønhed serveret af de nominerede. Så følg op ved at se dine favoritter på søndag aften prisuddelingen.

# 1 Swoon Over Turtleneck Twitter-sfæren blev skør over Drake's hyggelige ribbet turtleneck sweater-okay, og hans dans bevæger sig - da "Hotline Bling" debuterede. Hvem siger, at vi ikke nyder en sartorial nøgle til skiinstruktører og engelsk lit professorer, så længe trøjen bryder op den gave, der er Drake?

# 2 Hvis livet hænder du smykker værd $ 100.000, Lav Lemonade Det var bare hvad Beyoncé gjorde for sin biltur i "Formation" -videoen. Det er Yeprem smykker, forresten. Disse erklæringer halskæder, hun bærer under Lemonade for at sætte lidt glasur på kagen? Det er blot $ 3.400 værd af Dylanlex bling.

# 3 Husk aldrig ponyhalen Hvis Ariana Grande ikke savner hendes ponyhale i sin video "Into You", så gør vi heller ikke. Bare fortsæt med at holde på med afgrøde og choker og Ariana vil aldrig savne et slag.

# 4 Katteøjne har det Adele bragte katteøjet tilbage til modefrontbrænderen med sin video "Hej". Cleopatra kan have startet alt, og Elizabeth Taylor mindede os helt sikkert og Richard Burton, at de gamle egyptere var på noget. Men ingen gør det bedre i dag end Adele.

# 5 Onesie over toppen Enhver anden end Rihanna ville have været opsuget og glemt, hvis de havde vovet at gøre den ginormous onesie hun satte på for "Dette er hvad du kom til". Men på Rihanna var udseendet ud over sexet.

# 6 Cameo, schmaeo. Kan du sige Supermodel? Calvin Harris kan være gamle nyheder til Taylor Swift, men Swift bestie Gigi Hadid laver stadig overskrifter med sin komedie i forkærlens nominerede video "Hvor dybt er din kærlighed". Du bestemmer dig for, om det er hendes stiver ned på landingsbanen eller hendes videooptræden, der gør hende til den sejeste supermodel. Tak gå til Swift, Cody Simpson og Miguel for at give hende en stjernesving, mens de laver musik.

# 7 Byggearbejder Mode Hvis man gør "Arbejde hjemmefra", er der selvfølgelig en rem på værktøjsseler over bodybukser og booty shorts. I det mindste er det køen vi tager fra femte harmoni.

# 8 Swim Style Face Off Hvem vandt den bedste bikini konkurrence? Var det medlemmerne af DNCE-teamet i DNCE's "Cake By the Ocean"? Hvis du kender til nogen organer, der bærer dem bedre, så lad os det vide.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer