loader
bg-category
Lidt håb er fastholdt til genopretning af Kim Kardashian's juveler

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Kim Kardashian er sikkert hjemme igen i New York med sin mand, Kanye West, efter en meget tidlig mandag røveri på gunpoint i Paris. To mænd klædt som franske politibetjente brød ind i sin luksuriøse lejlighed i det ottende arrondissements Hôtel de Pourtalès, bundet hendes hænder og satte en gag i munden, inden de lå i hende på et badeværelse.

De undslap med tre andre medskyldige på cykler. Røverne gik af med smykker, der var værd $ 10 millioner, inklusive en ring værdiansat til 4,5 millioner dollars, en smykkeskrin med en værdi af ca. 5,6 millioner dollars, kreditkort og mobiltelefoner. Det var ikke umiddelbart kendt, hvilke smykker der blev stjålet. Vest gav Kardashian en forlovelsesring i 2013, og han fulgte det op i sidste måned ved at præsentere hende med en anden ring prydet med en stor sten.

Hendes talskvinde fortalte The Associated Press, at Kardashian var "dårligt rystet, men fysisk uheldig".

Opmærksomheden drejer sig nu om Kardashian-juvelernes sandsynlige skæbne, om de var forsikrede, og hvordan andre berømtheder kan beskytte sig mod lignende juveler.

Røverne har svært ved at losse smykker stjålet fra Kardashian, en af ​​verdens mest anerkendte berømtheder. Sikkerhedseksperter siger, at Kardashian's berømmelse højst sandsynligt vil gøre det endnu sværere for synderne at hænge stykkerne i deres originale former. Små stege kriminelle kan tage stjålne diamanter, smykker eller ure til en pawnshop, men held og lykke med det.

Sikkerhedsinspektører siger, at ingen ønsker at håndtere salget af stjålne smykker i sin oprindelige form. En diamantring ville sandsynligvis blive skåret i mindre sten, hvilket ville bringe en brøkdel af værdien af ​​det oprindelige stykke, men ville være meget vanskeligere at spore. Metal stykker ville blive smeltet ned.

Andre sagde, at røverne måske havde fundet nogen, der var enige om at sælge brikkerne, før de begik røveriet. Juvelerne kunne endda være blevet stjålet på bestilling. I en tid, hvor juvelrøverne i stigende grad er i nyheden, hvordan kan en ejer beskytte deres samling?

Sikkerhedseksperter anbefaler ejere at tage billeder af smykker i tilfælde af tyveri. Lovhåndhævelse sender normalt omkring billeder af stjålne varer til legitime erhvervsdrivende. Ejere kan også indskrive smykker med en laser mærkning, der er usynlig for det blotte øje. De foreslår en retsmedicinsk mærkning, der kun kan påvises under UV-lys.

Den eneste tilstrækkelige beskyttelse mod juvel tyver er en personlig smykker politik, ifølge forsikringsbranchen. Medmindre deres forsikringsmægler sikrer dækning, har kunderne ingen beskyttelse mod tyveri eller tab, så snart de går ud af smykkeskrinets dør med deres nye køb.

Der var ikke noget øjeblikkeligt ord om, hvorvidt Kardashian's smykker var forsikret.

En række atleter og berømtheder har været ofre for juvelheister i de senere år. De bliver mål, fordi de har meget høje medieprofiler, de er genkendelige, og de er ofte afbildet iført dyre smykker. Mange rejser konstant og ofte vises på offentlige arrangementer.

New York Knicks-spiller Derrick Williams tabte $ 750.000 i smykker sidste år under et røveri i hjemmet. En tyv stjal mere end $ 150.000 i 2010 i sports memorabilia, elektronik og smykker fra South Carolina hjem til den tidligere NBA-spiller Jayson Williams, mens han var væk.

Også i 2010 blev NBA-spilleren Stephen Jackson og hans kone røvet af smykker og tegnebøger i hans gated community i Charlotte, N.C. Hans kone blev holdt i våben og låst på et badeværelse. I 2008 blev den tidligere NFL-spiller Steve Smith røvet af smykker, sin mobiltelefon og penge, da han blev holdt op på våben uden for hans gated community-hjem.

Tyve stjal en anslået $ 2 millioner i smykker og andre varer fra Hollywood Hills, Californien hjemsted for Paris Hilton i 2008.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære