loader
bg-category
Sådan håndteres jalousi, når en ven når et stort mål før dig

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Du elsker dine venner. Du har skabt mål sammen og opmuntret hinanden i flere måneder (selv år). Så hvorfor stikker det, når de når et stort mål, før du gør det? Uanset om det er at finde en god fyr, blive gift, få en kæmpe forfremmelse, lancere en succesfuld virksomhed eller nå en misundelig kropsstørrelse, synes noget at udløse, når de gør det, før du gør det.

I stedet for at tænke, "Great job!" Du føler dig lidt jaloux, at det ikke er dig med den store vinder. Så når du bemærker at du ikke er glad, føler du dig forfærdelig og slår dig selv op, at du ikke er lykkeligere. Da folk i dit liv altid vil opleve succes af en slags (du håber), skal du vænne dig til det. Faktisk, at være venner med succesfulde mennesker øger også dine chancer for succes. Lad os komme til roen for denne misundelse og lære at gøre det til inspiration for dit eget liv.

Kampen var reel Din vens nye fundet succes kom til en pris. Hun kan væske om sin forretning eller ny romantik, men tænk på, hvor hårdt det var for hende at komme derhen. Dette hjælper dig med at korrelere alle de ting, du arbejder hårdt for, så du kan skifte fokus.

Andre misundner måske også dig Det lader måske ikke til det, men der er sandsynligvis noget område i dit liv, andre beundrer dig, uanset hvor lille det kan synes for dig.

Det er motivation Brug den følelse som motivation til at gå endnu hårdere efter dine mål. Også, da hun er din ven, skal du vælge sin hjerne! Dette er din mulighed for at få rigtige tips om, hvordan du opnår det, du vil have. Tillykke hende og behandle hende ud til drikkevarer, hvor du fortæller hende, hvor inspirerende hun er, og spørg efter tips.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer