loader
bg-category
Er du følelsesmæssigt løsrevet? 6 Advarselsskilte i dit ægteskab

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Drifting fra hinanden sker ikke bare. Utilsigelig adfærd kan bygge en mur mellem dig og den mand, du giftede sig med, og du kan ikke engang genkende det, før du føler en udvidet følelsesmæssig afstand. Du kan være delvist ansvarlig, men du kan ned disse kommunikationsbarrierer og komme tæt igen. Her er nogle røde flag på adfærd, der kan advare om forestående følelsesmæssig frigørelse.

Hold op Kritikken. Hvis du virkelig ønsker at sætte en vis afstand mellem dig og din partner, bash ham enhver chance du får. En konstant spærring af kritik, selvom den er subtil, kan gøre alvorlig skade på hans selvværd, og han trækker sig tilbage. Vælg dine kampe, og følg op hver negativ kritik med fem søde kommentarer.

Du siger aldrig ja til sex. Han stopper med at forsøge at forføre dig, hvis du slår ham ned regelmæssigt. Måske er du bare træt. Måske er du stresset af job og børn. Måske forsøger du ikke med vilje at skubbe ham væk. Men budskabet han får, er at du ikke finder ham sexuelt tiltrækkende mere.

Du lægger ikke telefonen ned Don't gøre manden bede om din opmærksomhed. At bo på Instagram hele tiden vil få ham til at blive ignoreret. Når han forsøger at starte en bevarelse, skal du sætte telefonen ned. Forskning siger at svare på sit bud på opmærksomhed 86 procent af den tid, hvor parret blev gift. At skære svaret gennemsnit ned til 36 procent af tiden var en invitation til skilsmisse.

Lad stress ødelægge dit forhold. Tryk på arbejdspladsen er svært at forlade på kontoret. Et barn med en vanskelig tid i skolen kan være bekymrende. For mange krav og for få ressourcer kan få dig til at fokusere på dig selv med udelukkelse af din partner. Se efter måder at bringe dine stressniveauer nede, før du beskadiger dit forhold. Tjek gymnastiksalen eller dykke ind i meditation.

Korrigere ham som hvis han var et barn Gem din mors stemme til dine børn. Hvis du fanger dig selv til at tale med din mand, som du ville tale med din fireårige, skal du stoppe. Du vil kun sende en besked af foragt, og han vil reagere med vrede. Når du har et problem med din mand, skal du tale med ham som en voksen.

Fravær, mens børnene er unge. Hold kommunikationen stærk i de hektiske år med at opdrage børn. Don, formoder, at du kan genopbygge forbindelsen, når børnene er ældre og går hjem. Når huset er tomt og din opmærksomhed ikke er fokuseret på børnene, kan du indse, at du og din mand har flyttet i forskellige retninger.

En to minutters regel kan åbne veje til tættere kommunikation med din mand. Tænk på de ting, du værdsætter om ham i to minutter i starten af ​​dagen. Lav de første to minutter, du ser ham i slutningen af ​​dagen en kritikfri zone. Læs mere: Er jeg følelsesmæssigt løsrevet?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære