loader
bg-category
Sådan bryder du isen med en attraktiv fremmed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvor mange gange har du set en person, som du gerne vil lære at kende bedre, men var ikke sikker på, hvordan du nærmer dig dem? Ikke kun kendte du dem, men du vidste heller ikke nogen, der kunne introducere dig til dem heller.

Dette efterlader dig i en situation, hvor du enten a) ser på personen hele tiden, hvis du ønsker at have det svært at sige noget, eller b) tag fat i situationen ved hornene, gå over og introducér dig selv som den trygge, smukke kvinde du er.

De fleste mennesker er bange for afvisning, hvilket betyder, at det er lettere sagt end gjort.

Så katten vil ikke have din tunge næste gang du ser en person, du gerne vil lære at kende bedre, her er nogle praktiske tips med venlighed af forhold og dating coach, Michelle G.

# 1 - Se efter commonalities Når du ser nogen, du gerne vil lære at kende bedre, kig straks efter noget, som de to af jer har til fælles. Det kan være en bestemt farve, du har på dig eller en drink, du begge har. Brug dette som din gateway til en samtale. Det vil også hjælpe dig med at komme ud af dit eget hoved ved at minde om, at denne "attraktive fremmede" også er menneskelig.

# 2 - Introducér dig selv med et smil Forskning viser, at folk sandsynligvis vil tale med en, der smiler. Gå op til dem og introducér dig selv med et smil. Sørg for, at det ikke er et tvunget smil, men en behagelig, der føles behagelig.

# 3 - Lad samtalen være naturlig Når du har introduceret dig selv, er der ingen grund til at dominere samtalen. Dette kan ske, når du er nervøs. På den anden side behøver du ikke akavet stilhed. En god tilgang er at stille åbne spørgsmål, der kræver mere end et ja eller nej svar fra personen.

# 4 - Gør det ofte ... Den bedste måde at kunne tale med en person, du ikke ved, er at gøre det ofte. Få dig til at vane at tale med folk, du ikke ved, så når den "attraktive fremmede" kommer sammen, bliver det et stykke kage!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære