loader
bg-category
Agurker er stadig den bedste kur for bløde øjne, men får ikke din løsning fra Peter Thomas Roth Agurk Depuffing kuber

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Kan du tro på 2018 skal du stadig bruge agurkskiver til at slippe af med bløde øjne?

Det er rigtigt: Ingen aktuelt produkt kan behandle bløde øjne. Ingen. Nada. Hvis det eksisterede, ville jeg fortælle dig, stole på mig.

Derfor forsøgte Peter Thomas Roth at sætte et moderne spin på bedstemorens DIY opskrift på bløde øjne. Peter Thomas Roth Agurk De-Tox De-Puffing Eye-Cubes er små terninger infunderet med agurker og andre godbidder (som hyaluronsyre) du anvender på dine øjne, når de har brug for en lille depuffering. Alt for "modicum" prisen på $ 50.

Lyder det som en rip-off? Det er…

Agurkekstrakt

Er jeg den eneste, der tror agurker smager forfærdeligt? Alvorligt holder jeg dem i mit køleskab bare for at depuffere mine øjne ...

Agurker er 95% vand. Men de andre 5% er fulde af antioxidant godhed. Agurker indeholder C-vitamin og koffeinsyre, to antioxidanter, der hjælper med at forhindre rynker.

Men gør agurker noget for bløde øjne?

Slags. Intet i planten (og ekstraktet) kan reducere puffiness. Det er den kølige afkøling af agurker, der afsætter dine øjne.

Så hvorfor agurker og ikke, lad os sige, pærer? Deres form. Agurker passer perfekt til øjenområdet, så de fik al herlighed.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en fugtmagnet. Det tiltrækker fugt fra luften og dumper det ind i huden. Det er så magtfuldt, det kan binde op til 1000 gange sin vægt i vand!

Kan du forestille dig, hvad din hud gør med al den fugt? Det bruger det til at blødgøre sin tekstur, klump op dine fine linjer og rynker, så de ser mindre ud og giver skønheden en dejlig glød.

Relaterede: Hvorfor du bør tilføje hyaluronsyre til din hudpleje rutine

Grøn te

Grøn te er en af ​​mine fave antioxidanter. Det er fyldt med polyphenoler, en gruppe af antioxidanter, der gør tredobbelt told: de ødelægge frie radikaler, før de giver dig rynker, beskytter dig mod solskader og lindrer irritationer.

Sjovt faktum: Den mest kraftfulde polyphenol i grøn te hedder Epigallocatechin-3-gallat (jeg ved, det er en mundfuld!). Det siges at være 200 mere effektivt end E-vitamin!

Relaterede: Hvorfor grøn te er en af ​​de mest kraftfulde anti-aging våben i dit arsenal

kryoterapi

Har du ikke hader, når hudpleje mærker bruger kompliceret jargon til at vride sandheden?

Peter Thomas Roth stolt stoler på, at den bruger kryoterapi, en terapeutisk metode til sænkning af hudtemperaturen, for at stramme, løfte og lysne.

Når du sænker din hudens temperatur, trækker blodkarrene ind, hvilket begrænser væskeopbygningen, der fik dem til at blive bløde i første omgang.

Så hvordan gør det så? Det gør det ikke. Det gør du ved at sætte disse terninger i fryseren, inden du bruger dem!

Ved du hvad det betyder? Disse terninger har ikke noget, der kan depuffere dine øjne. Det er kulden, der afsætter dine øjne!

Har du virkelig brug for at bruge $ 50 for at sætte nogle frosne ting i øjet? Og det er ikke engang det værste.

Lad os sætte det til test: Personlig brug og udtalelse

Ok, så Peter Thomas Roth Agurk De-Tox De-Puffing Eye Cubes indeholder ikke noget, der kan reducere bløde øjne. Men de har andre godbidder, så de kan stadig være værd at investeringen, ikke?

INGEN.

Disse terninger er a) unødigt kompliceret at bruge og b) rodet som helvede.

Sådan fungerer de: først du pop dem i fryseren. Når du er klar til at bruge dem, tager du en, skræl forseglingen, slip den frosne terning i en af ​​de gazeposer, der følger med sættet, og læg dem over dine øjne.

Jeg er allerede træt ved at skrive dette. Du tror jeg vil gøre alt det, når jeg bare kan bruge en øjengel? Hvis jeg vil "supercharge" det, kan jeg altid gemme den i fryseren. Ingen gazeposer eller anden nonsens nødvendig.

Den værste del? Frosne ting forbliver ikke frosne i lang tid, når du tager det ud af fryseren. Du ved, hvor jeg går med dette ...

Disse terninger smelter over hele dit ansigt. Det er ikke smukt, og det er rodet som helvede. Jeg ved, at jeg begynder at lyde som en ødelagt rekord, men hvorfor skal jeg klare det, når de opfandt øjengeler ?!

Men arbejder de i det mindste? Godt, de hjælper depuffere dine øjne lidt, men det er på grund af forkølelsen.Så det er det ikke rigtig værd.

Åh, jeg var næsten ved at glemme. En kasse har kun seks øje kuber. Hver kube kan bruges på begge øjne, men alligevel vil kassen holde dig mindre end en uge. Ikke at du vil bruge dem mere end en gang alligevel ...

Peter Thomas Roth Agurk De-Tox De-Puffing Eye-Cubes

Peter Thomas Roth Agurk De-Tox De-Puffing Eye-Cubes er gelterter, der udnytter kraften i kulde til depuff øjne. Men de er super rodet og unødvendigt kompliceret at bruge.

beautifulwithbrains.com
  • Tekstur 6
  • Aktive ingredienser 5
  • Effektivitet 5
  • Emballage 4

PRO

  • Hjælper med at reducere bløde øjne

CON

  • Unødvendigt kompliceret at bruge
  • Beskidt at bruge
  • Det er koldt, ikke gelen, der reducerer bløde øjne
5,0 2,5 5 OVERAL SCORE

Hvad er din go-to behandling for bløde øjne? Del dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Ingredienser Vand / Aqua / Eau, Benzophenon-4, Phenylbenzimidazol Sulfonsyre, Butylenglycol, Koffein, Cucumis Sativus (Agurk) Frugtekstrakt, Natriumhyaluronat, Arnica Montana Blomsterekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomsterekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomstolie , Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Salvia Sclarea (Clary) Olie, Propylenglycol, PPG-26-Buteth-26, Natriumhydroxid, PEG-40 Hydrogeneret Castorolie, Trideceth-9, Dinatrium EDTA, Polysorbat 20, Natrium Benzotriazolylbutylphenolsulfonat, butylmethoxydibenzoylmethan, ethylhexylmethoxycinnamat, ethylhexylsalicylat, kaliumsorbat, natriumbenzoat, phenoxyethanol, glimmer, duft (parfum), blå 1 (CI 42090), gul 5 (Cl 19140).

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer