loader
bg-category
Retrain Dine Smagsløg: 4 måder at elske sunde fødevarer du hader

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Husk, hvornår din mor fortalte dig at spise dine grøntsager, fordi de er gode for dig? Vi har måske sparket og skreg som børn, men når vi vokser op ved vi, at hun havde ret. Og så meget som vi sandsynligvis ikke vil indrømme det, lytter vi stadig ikke som voksne.

De fleste voksne giver efterspørgsler efter stivelse og slik, helt forbløffer de fødevarer, der er gode for dem. Når vi forsøger at moderere os selv, føles det som en krig med viljestyrke. Hvis du har slået dig selv om ikke at spise nok af de rigtige fødevarer, kan du prøve disse løsninger med høflighed for Women's Health for at hjælpe dig med at integrere sunde valg i din kost. Før længe vil du træne dig selv for at kræve sunde fødevarer!

Bland dine gamle cravings med de sunde fødevarer Mens du tager træningshjulene af, bland dine favoritfood med de nye sunde valg. Dette hjælper med at maskere den sunde fødevares smag. Hvis du ikke er en fan af bitter greens, så prøv at smøre lidt parmesanost på dem. Eller bland dem med i en omrøring frit.

Forvæn dig selv I stedet for at skære ud sukker og stivelse kold kalkun, skære ned lidt efter lidt. Undersøgelser viser faktisk, at når du spiser disse fødevarer regelmæssigt, svækker du dine smagsløg. Ved at hjælpe dem lidt efter lidt hjælper du dine smagsløg til at blive mere modtagelige for nye smag.

Gør din plade smuk Undersøgelser viser, at når din plade er indrettet smukt, er dine sanser korreleret med at være yummy. Undersøgelser viser også, at hvis du lægger greens på højre side af din tallerken, spiser du først dem.

Fortsæt forsøger Når du lærer at spise en ny mad, kan du ikke lide dem med det samme, og det er okay. Uanset om du voksede op med at elske det eller ej, kan du fortsætte med at introducere sunde fødevarer i din kost, indtil du lærer at elske dem. Jo mere du prøver dem, desto mindre modstandsdygtige bliver du. Til sidst vil dine smagsløgene elske smagen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer