loader
bg-category
Få 411 før du kommer til altanen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Intimitet kan være akavet, og lad os se det i øjnene: Spild afgørende info før brylluppet kan sætte en romantik tilbage. Men vil du virkelig finde ud af ulykkelige svar på vanskelige spørgsmål efter bryllupsrejse? Spørg før "I dos", og du vil opbygge et stærkere fundament for ægteskabet. Eller du kan finde din skændsel, som du vil bede. Ditch modviljen og spørg. At køre væk fra grundlæggende problemer betyder snarere, at du bare skal håndtere dem senere.

Få samtalen med disse fem spørgsmål:

Kommer du fra en lang række pladekastere?

Hvordan håndterer du og din elskede dine konflikter? Det er ikke udskåret i sten, at du gentager dine familiemetoder, men du kan se på dem for et antydning af, hvad der er i butikken. Er din side tilbagetrukket i stilhed, når uenigheder kommer op? Diskuterer hans side roligt spørgsmål? At håndtere forskelle er nøglen til et forholds succes. At tackle dette problem forud for ægteskab kan være afgørende for din ægte lykke.

Vil eks-kærester komme i vejen?

Hvis du har haft flere dårlige opbrud, kan du blive fristet til uhensigtsmæssigt at sammenligne din nuværende med dine exes. Ægteskabseksperter siger sammenligninger kan skade kvaliteten af ​​ægteskabet med det punkt, at du er i fare for skilsmisse. Hvis han har fået nogle alvorlige relationer, kan du føle dig jaloux eller fordømmende. Det er aldrig nemt at tale om fortidens kærlighed, men du vil nok få det her til at komme ud af vejen før i stedet for senere. Accepter at der var liv før du var et par.

Hvad med pengene, skat?

Undersøgelser har lange fingre penge som et førende ømt punkt i ægteskaber. Det er ikke bare et spørgsmål om, at min løn er større end din løn, og hvad beviser det? Det er et spørgsmål om, hvilket økonomisk bidrag hver af jer bringer til ægteskabet. At tale om penge er kritisk, og mange par er tilbageholdende med at diskutere økonomi. Få det ud af vejen ved at finde ud af, om din partner forventer at du holder separate bankkonti. Udarbejd et grundlæggende husstandsbudget baseret på dine forholdsmæssige indkomster. At afgive gæld er også afgørende. Er din gæld hans gæld? Vil du hver være villig til at hjælpe den anden ud af gælden?

Hvad med børn?

Ønsker du begge børn? Hvor mange? Hvornår skal vi få dem? Vær ærlig med din partner. Fortæller ham, hvad du tror, ​​han vil høre og så springer en forandring af hjertet efter brylluppet vil ikke forlænge ægteskabet. Hvem skal ændre bleer? Gå op til 3 am fodring? Tag ikke beslutninger om dine roller som forældre baseret på antagelser.

Min religion eller din religion?

Hvis dine religiøse baggrunde er forskellige, skal du beslutte, om du skal gå adskilt eller finde en tilknytning, du kan dele som et par. Konflikter er sandsynligvis opstået, når du tilføjer børn til familien. Enes om en plan for deres religiøse uddannelse, inden de lykkelige fødselsdage kommer. Har en ærlig diskussion om betydningen af ​​religiøse og hvordan man fejrer religiøse helligdage som et par og som en familie.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer