loader
bg-category
Road Trip for at finde den bedste personlige stil over hele Amerika

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Start på en virtuel kyst-til-kyst mode road trip og find ud af, hvad der er varmt over hele USA. Opdag, at farven sort stadig er i stil i Phoenix, men at Little Black Everything kan være på vej ud i Los Angeles. Det er hvad der sker, når Tommy Hilfiger og Med stil hold op til spotlight kvinder i 12 af landets hotteste mode byer. Lær, hvordan stylin 'individer tilpasser banetendenser og gør dem sizzle i deres helt egne lokaler.

Opgaven startede i Los Angeles og vil afvikle i Atlanta og videre til New York City. Med fire byer nede og otte der kommer der masser af tid til at komme ind på den sjove vejtur. Her er et eksempel på, hvad der er gået så langt i søgen efter den bedste personlige stil på tværs af Amerika:

Los Angeles, Californien.

Caroline Juen @loveandloathinginla siger "Der er altid tid og sted for 'alt sort alt', men med solen skinner her 300 ud af 365 dage, har vi det sjovt med vores skabe." Stylisten startede sin livsstilsblog for at dele den inspiration til kunst, mad og mode, der er LA. Hun spilder på, hvordan man sætter Angeleno touch til hendes bane favs. Plus, hun giver væk hemmeligheder på LA livsstil.

Las Vega, NV

Valerie Julian @ val-fruition siger, "Las Vegas er bygget op omkring escapism og surrealisme." Nevada er en stylist, kreativ konsulent og medejer af Fruition, et uafhængigt boutique i Las Vegas. Hendes CV har også sin troværdighed som "livets atlet" for fitness-fællesskabet Mission I'mPossible Worldwide.

Phoenix, Ariz.

Kennedy Dawn @kennedydawn siger, "Sort. Sort jeans, sort bælte, sort T-shirt, med nogle rigtig flotte sko. Efter min mening udgør skoene outfit. "Dawn er West Coast fra Portland-rødderne til hendes nuværende hjem i Phoenix. Hun giver Arizona flair til A-line silhuetter og personlige patches, hun så på TommyxGigi at vise. Det var den første Tommy Hilfiger rullebane show, der decamped fra NYC til Los Angeles. Hun forklarer hvorfor hver hoved-til-tå sort outfit kræver kølige sko.

Denver, Co.

Taura-Vivian Deacon @ golden-warrior siger, "Denver har tiltrukket så mange forskellige grupper og til gengæld er blevet en smule af en smeltedigel af mennesker og stilarter."

Hun er en Denver-baseret stylist og kunstgalleri lagerchef, der tilføjer, "Komfort er langt det vigtigste aspekt af et tøj til mig." Sagde vi, at hun er en motorcykelchick, der prøver modellering og fotografering? Hun siger en ægte personlig stil er mindre om, hvad du har på dig og mere om, hvordan du føler.

Tag en tur på kysten til kystvejsrejse for mere.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer