loader
bg-category
Drew Barrymore afslører hendes favoritter til at forbudte fyldstoffer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ingen ansigtsfyldstoffer er i Drew Barrymores umiddelbare fremtid. Filmstjernen er afhængig af hudpleje hjemme for at holde nålen i bugt i mindst de næste 10 år. Barrymore, som på Instagram viser, at hun bruger mindst et dusin ansigtsmasker for at undgå fyldstoffer, delte sin liste over skønhedens must-haves.

Den 41-årige skuespillerinde går ind for en klar og strålende laserbehandling en gang om året for at forbyde sommerens mørke pletter, men det er alt, hvad hendes skønhedskredit gør det muligt. "Han ved, at jeg ikke vil gøre noget ud over lasere, så han gider ikke engang at tale om det," sagde Barrymore. New York Times. "Han foreslog nogle fyldstoffer sidste gang jeg var der. Jeg var som: "Ikke sker, Dr. G! Tal med mig om 10 år. "Jeg lægger ikke noget i mit ansigt, før det er dårligt, jeg har intet at tabe. "

"#Beautyjunkieveek der er ingen ende på masker. Må ikke rod med dit ansigt. Jeg har ikke brugt fyldstoffer eller tricks endnu. Så jeg vender mig til innovation i hudpleje og skønhed. Lad mig slå dig til opnåelige løsninger. Vær det bedste du. "

Top af hendes ansigtsmaskefavs liste er tilsyneladende Hanacure Effecten.

"@Thehanacure nødder, når du tager det ud, er du 10 år yngre," skriver hun. "Du maler det med en børste. Det begynder at tørre. Det trækker. Det bliver så stramt, at det bogstaveligt talt trækker dit ansigt, "skriver hun.

"Men det får dig til at se så frisk ud, når du vasker det af," fortsætter hun. "Og det er så effektivt. Hvor sjovt er det i en pakke. #notttooenvasivebeauty #kbeauty tak @ crystal mers for de oplysninger, der har ændret mit liv. "

Star of Netflix mørk komedie Santa Clarita Diet fortalte NYTimes at hendes hudpleje rutine er kompulsiv; hun vasker hendes ansigt tre gange hver dag og stoler på baby milde rensemidler. Opfølgning med toner er et must, fordi Barrymore sagde, at hun er tilbøjelig til breakouts. Hun anbefaler Clinique acne clearing gel.

Mens hun nævner produkter fra sin egen Flower Makeup-linje, ignorerer skuespillerinden og iværksætteren ikke andre mærker skriftligt på Instagram. Faktisk tilbyder hun en lang række anbefalinger. Hendes splurges er Christin Chin lysende serum og renser, fortalte hun NYTimes. En anden favorit er fransk favorit Bioderma, som hun kalder "langt den bedste make-up fjerner jeg nogensinde har brugt."

"Dette var kun tilgængeligt i Frankrig," fortsætter hun. "Men nu er det meget mere almindeligt i skønhedstilførselsbutikker, kemikere og online! Gå ikke over dette trin. Det er så rent. Ligesom vand. Men stikker ikke og er en gammel favorit i mode- og skønhedsverdenen. "

"Jeg vil sige 90 procent af mit liv, jeg bærer nul makeup," siger hun. Når hun anvender fundament, vender hun sig til Flower's Skincognito Stick Foundation "fordi den dækker blå, rød, brun, lilla."

Læs New York Times interview med barrymore her og tjek mere af hendes skønhed instagram anbefalinger i a Mennesker skriv her.

Billede via Instagram / drewbarrymore

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer