loader
bg-category
Sjove, sjokkerende og inspirerende citater fra berømtheder denne uge

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det kan ikke altid virke som det, men også berømtheder er menneskelige. Intet er en bedre påmindelse om det, end når vi hører citater fra dem. Nogle gange er de sjove, nogle gange er de chokerende, men de minder os altid om, hvordan mennesket er. Her er en samling af berømthed citater fra sidste uge, der minder os om, at de er ligesom os.

Jessica Biel: Lad os sparke det med skuespillerinden Jessica Biel. Mor 2-årige Silas delte nogle af hendes indsigter om ham at nå sine frygtelige to med underholdning i aften. "Det er en af ​​de ting, hvor du er, jeg elsker dig, men jeg ved ikke, om jeg kan lide dig."

Justin Bieber: Det var fødselsdagen for Bieber, og han tog til sin Instagram side for at dele hans fødselsdag ønske. "Alt jeg vil, er at være en bedre ven, bedre bror, bedre søn og bedre mand."

George W. Bush: Den tidligere præsident dished på sit venskab med Michelle Obama. "Enhver der kan lide min sans for humor, synes jeg straks."

Emma Watson: Skuespilleren tror ikke på at sælge sin sjæl ud til Hollywood. Hun fortalte Vanity Fair dette, da hun blev spurgt om hendes beslutning om at slå ned profilerede filmroller - "Enhver der kan lide min sans for humor, synes jeg straks."

Steve Harvey: Det var en skør nat på Oscars efter den forkerte film blev annonceret for bedste film af året. Men hvem kunne bedre forstå end Steve Harvey. Her er hvad han havde at sige - "Dreng, kender jeg den følelse."

Viola Davis: I et interview med People magazine havde den Oscar-vindende skuespillerinde dette at sige om tillid - "Det tog mange år at slå ned og komme tilbage for at endelig sige:" Okay, jeg synes, jeg er ret hård. Jeg har det her. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære