loader
bg-category
Hollywood Star og Boston advokat skinne lys på menneskehandel

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Menneskehandel er i fokus, da Hollywoodstjernen Ashton Kutcher og Boston advokat Mary Mazzio skinner et lys på nutidens slaveri. Ashton Kutcher for nylig vidnede for kongressen om hans indsats for at bekæmpe handel og seksuel udnyttelse af mindreårige. Mazzio klarer udgivelsenJeg er Jane Doe, en dokumentar om teenagere - kun 13 år gammel - der faldt i hænderne på pimps og afviklet solgt til sex, undertiden snesevis af gange om dagen.

Kutcher blev tilsluttet af Human Rights First-præsident Elisa Massimino i sit udseende før Senatet Foreign Relations Committee. Han redegjorde for arbejdet i et firma, han medfødte, Thorn, som bygger software til bekæmpelse af menneskehandel.

Thorn har skabt teknologi, der hjælper med at fremskynde retshåndhævelsesundersøgelser på mørke web sexhandelstjenester fra tre år til tre uger. Målet er at hjælpe myndighederne med hurtigt at identificere ofre for menneskehandel. Skuespilleren og iværksætteren i Washington fortaler for mere finansiering af software, der kan bekæmpe menneskehandel.

"Teknologi kan bruges til at muliggøre slaveri, men det kan også bruges til at deaktivere slaveri," sagde Kutcher.

Kutcher, som har mødt ofre for menneskehandel rundt om i verden, blev følelsesladet som han fortalte senatorer om vidne til mishandling af et lille barn i Cambodja i samme alder som hans egne to små børn.

Han koblede også seksuel slaveri til den nuværende flygtningekrise. "Når folk bliver udeladt, når de bliver forsømt, når de ikke støttes, og når de ikke får den kærlighed, de skal vokse, bliver det en inkubator for menneskehandel," sagde han. "Og denne flygtningekrise, hvis vi vil være seriøse om at afslutte slaveri, kan vi ikke ignorere det, og vi kan ikke ignorere vores støtte til dette spørgsmål i det rum."

Mazzio er en tidligere olympisk roger og corporate advokat, frigiver en ny film, der spotlights teenagere, der arbejder for at udsætte børnesexhandel. De er de Jane Doe sagsøgere, der bragte højprofilerede retssager mod Backpage-webstedet for at lette seksuel handel med mindreårige. Backpage på én gang befalede 80 procent af online kommercielle sexannonceindtægter i USA

Mazzio peger på skøn over, at hundredtusindvis af børn bliver offer for hvert år til sexhandel i dette land.

Ashton Kutcher giver en følelsesmæssig tale

En ny film spotlights teenagere arbejder for at udsætte børnsekshandel

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer