loader
bg-category
Gave 18: Opgrader din anti-aging hud serum uden at betale (meget) mere

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

En sjov ting skete på vej til at anbefale anti-aging serum Jeg betragter mit eget personlige mirakel i en flaske.

Før jeg tog vare på produkt X som en af ​​dine 25 dage med YouBeauty Christmas Gifts, gik jeg på udkig efter anmeldelser for at sikre, at folk, der professionelt sammenligner hudplejeprodukter, deler min høje mening. Jeg fandt min skændsel, at de ikke gør det. Min personlige yndling er faktisk holdt i forholdsvis lav henseende.

Jeg troede, at mit mirakelserum gjorde et godt stykke arbejde med at vende overfladen af ​​mit ansigt til porcelæn. Det viser sig, at min mening var alvorligt uinformeret. Jeg vil spare dig de nedslående detaljer.

Lad os bare sige, at kritikerne virkelig ramte hjem, da de sagde, at jeg betalte alt for meget til mindre end middelmådige resultater. Av.

Så jeg løb til mit kvarter Sephora hudpleje konsulenter. De tilbød to anbefalinger til anti-aging serum:

Dr. Dennis Gross Ferulic Acid og Retinol Brightening Solution. Serien fra Dr. Dennis Gross er en duftfri blanding af antioxidanter, der indeholder ferulsyre, som hjælper din hud med at forsvare sig mod miljøskader. Det indeholder også retinol, som hjælper med at reducere fine linjer og rynker ved at hjælpe din hud med at skabe bedre og sundere hudceller.

Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM Nat Serum. Fra Peter Thomas Roth kommer et silikonebaseret serum med retinol, der desuden indeholder antioxidant vitaminer C og E. En anti-irriterende er også en del af formlen.

Med mit nyligt vedtagne motto af tillid, men bekræftede, gik jeg tilbage til de professionelle korrekturlæsere. De var ikke bare venlige; de var ekstase over både mine nye opdagelser.

Her er et råb ud til Beautypedia, hvor du kan finde mere omfattende anmeldelser på begge produkter.

Dr. Dennis Gross Ferulic Acid og Retinol Brightening Solution er ganske vist dyr på $ 88 for en fluid ounce. Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM Night Serum koster $ 65 for en fluid ounce. Jeg betalte $ 78 en ounce til min egen personlige favorit.

Så der går du. Vælg en af ​​mine to nye favoritter, og de vil enten koste mindre eller ikke så meget mere for en seriøs opgradering i kampen mod Mother Time's forfærdelser. Julemanden er sikker på at sætte pris på det, da den jolly gamle elf glider 1-ounce flasken ind i juleaften.

Begge er tilgængelige på Sephora og Nordstrom. Peter Thomas Roths serum er også tilgængeligt hos Macy's.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære