loader
bg-category
5 tips om at blive motiveret i din nye træningsrutine i foråret

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Efter at have sat sig fast inde hele vinteren, længes de fleste af at nyde godt af det dejlige forår til at komme i form. Men hvordan tager du drømmen om at komme i form ud af dit hoved og gøre det til en realitet. Fordi som vi alle ved, er det nemt at starte en ny træningsrutine. At holde det op er den vanskelige del. Og hvis du ikke har arbejdet i et stykke tid, kan det være ekstra svært at holde træneren i gang.

Hvis du er fast besluttet på at begynde at træne og ikke lade distraktion (eller dovenskab) stoppe dig, så tjek disse måder at forblive motiverede, når du træner i foråret.

Start Planlægning af dine træningsprogrammer: Må ikke falde i fælden for at træne ud, når du har tid. Hvis du gør det, vil du aldrig træne, fordi det aldrig vil være øverst på din opgaveliste. Planlæg det i din kalender, og du vil sandsynligvis faktisk gøre det.

Se på andre måder at træne på: Bland den måde du træner på. Du kan gøre gym medlemskaber, online-programmer, gruppe klasser og / eller personlig træning. Dette vil hjælpe med at holde din træning interessant.

Gør kort træning: At lave en træning er bedre end ingen træning overhovedet. I stedet for at tænke skal du træne en time for at komme i form, træning i 20 minutter. På den måde kan du opbygge dig selv og i det mindste kan du sige, at du ikke bare hoppede over træningen alt sammen.

Få en træningspartner: Du har måske hørt denne en flere gange, men det er sandt. Du kan sætte dig selv op for succes ved at få en træningspartner. De to kan hjælpe med at holde hinanden ansvarlige for at holde fast i din træningsplan.

Vælg dit tema sang: Du ville blive overrasket over, hvor meget en enkel sang kan ændre, hvordan du gør ting. Vælg en god sang og brug den til at være motiveret i hele din træning.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære