loader
bg-category
Perfekt undertøj til sommerudstyr

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ser smukt ud, mens du bærer så lidt som muligt i løbet af de svømmende hundedage i august, der kræver nogle innovative dameundertøj. Udfordringen kan bevare udseendet af en charmerende bluse uden et lag af undertøj, der er for uigennemtrængeligt og ødelægger effekten. Designer jumpsuit tager et dristigt spring og du har brug for en støttende bh, der dypper lige så dybt. Udskæringer og kold skulder design har brug for bras, der nemt kan tilpasses. Skimpy sommer tøj har brug for mere end en lille smule planlægning. Disse bras, bralettes og trusser er op til udfordringen.

The Through-Through Blouse Bralettes blev lavet med rene toppe i tankerne. Når du viser for meget bar hud, er det ikke hensigtsmæssigt, hvis du har en bluse på toppen, så briletter sommeren breezes for at holde dig kølig. Udseendet er perfekt combo, som giver dig mulighed for at vise den reneste bluse uden at bekymre dig, mens du bringer din smukkeste bralette ud i (næsten) åben.

Gigi Softcup Bra, $ 73; ved ensom

Denne bralette er en bedst sælger til Lonely og har en trekant blød kop stil, der er både delikat og detaljeret med en ren flocket polka-dot mesh. Den forreste bust og frontremme har slank elastisk paneldetalje, der ses på kontrasterende bredere bagremmer. Underbåndet er lavet af super blød elastik til komfort.

Hold det med en klassisk hvid kort, som den skarvede cut-out Marieyat Yu Brief, $ 62; på Need Supply Co.

 

Deep-V-kjole

Når halsen tager et dybt spring, skal du have en bh gå sammen for dykket.

Smukt Basic Lace Back Dunk Bra, $ 46; på On Gossamer

Lace-back-dråbebjælken giver et dristigt udseende med sin lavt skårne halsbøjle. Passformen er fejlfri fra J-hook justerbare stropper til T-back stilarter til fuld-stretch, blonder vinger. Lys polstring giver kun en lille ekstra lift.

For en figur-skimming silhuet, par det med en bomuld-Modal Thong, $ 12,50; fra Madewell.

Den stramme, hvide jumpsuit

Denne stil kan være en af ​​de sværeste du nogensinde vil trække. Prøv akut, behagelig bralette, der er for sød at holde under wraps. En knap-der-bralette, der helt klart er klar til dens nærhed, bør gøre tricket. Større-breasted kvinder vil måske gerne holde med et jumpsuit, der har en smalere hals, der kræver en til ordentlig springkonsol.

Jacalyn Bennett Chantilly Bralette, $ 68; på Journelle

Klassiske trekantskopper er fremstillet af luksuriøse, brede paneler af Chantilly blonder, der kammusling dekadent langs décolleté. Et enkelt slank bånd af elastik snuggles denne udsøgte trådløse mod kroppen. Bralette har enkle, justerbare-all-the-way bånd.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære