loader
bg-category
Fitness Blogger afslører, hvordan man bygger en stor bum

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Perky, runde bums er alle raseri i disse dage, og Instagram er fuld af fitness modeller til at bevise det. I stedet for at se og beundre, har du nu en guide til at opnå udseendet takket være den britiske fitness blogger, Emma O'ONeil. Hun har delet en detaljeret forklaring på hendes personlige nedre kropstransformationsrejse.

I en nøddeskal løfter hendes hemmelighed for at få en perkier bum store vægte og indtager flere kalorier. Tjek resten af ​​Emmas hemmeligheder for dig selv!

Hvad vil ikke hjælpe - Air Squats

Hvis du har lavet air squats i et stykke tid, kan du blive skuffet over de manglende glansresultater. Emma insisterer på, at dette skyldes, at luftklemmer ikke er så effektive.

Hvad vil hjælpe - Vægtløftning

Vær ikke bange for at begynde at løfte vægte. Årsagen er, fordi du vil lægge en masse spændinger på dine muskler og få dem til at arbejde hårdt. Tung vægtløftning betyder ikke for tung. Det betyder bare tung nok til at håndtere. Hun foreslår også at optage en barbell, huk, dødløftning og hofteprop, samtidig med at man blander bevægelser.

Bedste Booty Øvelser

Hendes bedste booty øvelser er barbell hip hipstænger, glute broer, deadlifts, lunges og ben presser. Også i din træning bør du inkludere isolationsøvelser, som er lettere. De omfatter kickbacks, donkey spark og high rep squats. Lad ikke din træning bestå af de lettere øvelser. De burde være hvad du afslutter din træning med.

Hvad andet hjælper - Spiser mange carbs

For at hjælpe med din nye muskelvækst skal du forbruge flere carbs og protein. Selvom du er en veganer eller vegetar, vil det fungere.

Sidst men ikke mindst, vil dette kræve tålmodighed. Du vil ikke få en perky bum om et par uger. Men hvis du holder op med det, har du en god bum om et par måneder.

Sådan skal du faktisk opbygge en Butt 101 Forklaret

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære