loader
bg-category
Det glas vin kan skade din hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Drikke et glas vin efter arbejde kan arbejde underværker for dit humør, men ikke så meget for din hud. Hvis din krop ikke kan bryde ned alkohol, kan du se rødt i spejlet, når du bemærker en alkoholspylereaktion. Selv moderat drikke kan dehydrere dig og forårsage for tidlige rynker. Tyngre drikker kan forlade dig med permanente edderkopper. Hvis du vil have en sund glød, og du skal drikke, skal du sørge for at drikke et ton vand før og efter dig. Husk på disse fem måder, at alkohol kan skade din hud.

  1. Det kan forårsage for tidlige rynker.

Alkohol kan ætse dit ansigt med for tidlige rynker, fordi det dehydrerer din hud. Hudet ser udækket, når der er mindre vand i kroppen. Alkohol er et diuretikum, og det får dig til at urinere mere. Få dage efter at du holder op med at drikke, vil du bemærke, at din hud ikke kun føles, men ser mere hydreret ud. Alkohol nedsætter også kroppens produktion af et antidiuretisk hormon, som hjælper kroppen med at reabsorbere vand.

  1. Det dræner A-vitamin fra din krop.

Drikker udtømmer din krops stash af vitamin A, som spiller en afgørende rolle i celleregenerering og giver din hud en sund glød. Vitamin A er ansvarlig for at stimulere fibroblaster - cellerne i de dybe lag i din hud er ansvarlige for at udvikle væv, som holder huden fast og sund.

  1. Det kan forårsage betændelse.

Hvis du ser rødme i dit ansigt efter at have drukket alkohol, er det sandsynligvis, at din krop ikke kan nedbryde alkoholen korrekt. Dette kaldes alkoholintolerance eller en alkoholspylereaktion. At drikke for meget er kendt for at forårsage kronisk betændelse, der resulterer i ansigtsrødhed. Et af de tidligste tegn på alkoholmisbrug er et vedvarende rødt ansigt på grund af forstørrede blodkar. Dette fremgår af, at regulering af vaskulær kontrol i hjernen fejler med vedvarende alkoholindtagelse. Selvom en allergi over for alkohol er sjælden, er det muligt, at en allergisk reaktion på alkohol vil forårsage rødme i ansigten. Andre ingredienser, der almindeligvis findes i alkoholholdige drikkevarer, kan udløse en allergisk reaktion.

  1. Det kan forårsage edderkopper.

Alkohol udvider dine blodkar. og over-dilation kan føre til permanente edderkopper. Som andre blodkar blærer edderkoppevene, når der påtrykkes tryk. Edderkopper er givet dette navn på grund af deres udseende. Blodkarrene udstråler i alle retninger fra et centralt blodkar. De findes for det meste ofte i ansigtet, halsens V, bryst, arme, hænder og mave.

  1. det forårsager ansigtsblod.

Alkohol kan også få dit ansigt til at se opblødt og blødt ud. Når din krop sveder for elektrolytter, hæmmer det vandet. Dette får væv til at svulme. Alkohol kan også forårsage, at der dannes gas i fordøjelsessystemet. Indfanget gas kan opbygge tryk i maven og forårsage oppustethed og jævn smerte. Dit ansigt er ikke det eneste sted, hvor du måske ser hævelse. Mange mennesker tror, ​​at toksinerne i alkohol bidrager til opbygningen af ​​cellulite.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer