loader
bg-category
Livskvalifikationer hver person skal have tid De er 30

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nogle vil hævde, at når du slår din 30'er, er det da sandt voksenliv begynder. Hvis du er 30 eller ældre, skal du tjekke disse livskvalifikationer, du skal have. Og hvis du hurtigt nærmer dig 30, skal du læse, fordi det er en god tid at forberede.

Tabel Etiquette: Ok, vi husker alle, når mor fortalte os ikke at tale med vores mund fuld, men der er nogle andre regler for etiketter, som du også bør vide. For eksempel hvad skal du gøre med din gaffel, og hvor du skal lægge dine hænder, mens du snakker.

Hvordan være alene: At være alene kan ikke lyde tiltalende, men det er godt at vide, hvordan man kan være med dig selv nogle gange. Uanset om du går ud at spise, gå i en film eller dukke op på en sammenkomst, er det et enormt tillidsforhøjelse, når du ikke har tag sammen med nogen, bare for at blive valideret.

budgetlægning: Hvis du ikke vil ende i det fattige hus, er budgettering en af ​​de færdigheder, du har brug for. Måske da du var yngre, kunne du stole på mor og / eller far for at hjælpe dig. Men som du bliver ældre, skal du vide, hvordan du budgetter dine penge til ting som mad, bolig og andre udgifter.

Introducer dig selv: Du ved aldrig, hvornår du møder nogen, der er værd. Uanset om det er en person af romantisk interesse, en potentiel ny ven eller en stor forretningsforbindelse, er det et must at introducere dig selv korrekt og med tillid.

Sig nej: En af de vigtigste færdigheder, der vil spare din skønhed, er at vide, hvordan man siger nej. Du skal vide, hvordan du sætter grænser og ikke føler dig skyldig i at sige "nej" til nogen, om det er din chef, dine venner eller endda dig selv.

Send et kort tidskort: Når du sætter pris på noget, som nogen har gjort, er det vigtigt at sende en simpel takkedag inden for mindst 2 uger.

De 30 livsfærdigheder du skal have efter alder 30

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer