loader
bg-category
Celebs, der poppede spørgsmålet, men aldrig sagt, "jeg gør"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At få kolde fødder før man går ned ad gangen er almindelig - selv for celebs. Faktisk har mange af de mest berømte celebs været forlovet et par gange, men du ville aldrig vide det. Fra Lenny Kravitz og Nicole Kidman til Brad Pitt og Gwyneth Paltrow, tag et kig på disse celebs, der har poppet spørgsmålet, men aldrig sagt "Jeg gør".

Taylor Kinney og Lady Gaga: På Valentinsdag 2015 (så kliché) sprang Kinney spørgsmålet til Gaga. Selvom de to havde været dateret i fire år, endte de op med det næste år.

Drew Barrymore og Leland Hayward: I en alder af 16 blev Drew Barrymore forlovet med Leland Hayward III, men kaldte snart den afslutter senere samme år.

Julia Roberts og Kiefer Sutherland: Roberts og Sutherland knyttede næsten knuden i sommeren 1991 efter co-starring sammen på filmen Flatliners. De kaldte det til sidst.

Kanye West og Alexis Phifer: Kanye var virkelig tæt på at gifte sig med mode designer, Alexis Phifer. Men de to kaldte deres forhold for godt i 2008.

Carson Daly og Tara Reid: Disse to begyndte at danse efter møde på Total Request Live i 2000. Daly indrømmede at han var seriøs om sin karriere, og hun ville bare lave film og fest i løbet af hendes fridag.

Mary-Louise Parker og Jeffrey Dean Morgan: Disse to blev engageret i 2007, men kaldte alt i 2008.

Nick Cannon og Selita Ebanks: De to blev forlovet i 2007, men delt op kun 5 måneder bagefter. Ebanks indrømmer at de to var lige meget unge på det tidspunkt.

Rose McGowan og Marilyn Manson: Dette par var forlovet i næsten to år, men kaldte til sidst tingene på grund af "livsstilsforskelle".

LÆS MERE: 50 Celebrity Couples, der næsten blev gift

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære