loader
bg-category
Kærlighed Hacks til dit ægteskab

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du føler dig tilfreds med dit ægteskab er væk, er du ikke alene. Forskere siger tilfredshed med ægteskab er faldet i løbet af de sidste fire årtier. Hvis du jonglerer forældre og arbejder, og din tidsplan ikke har plads til en ugentlig datoaftag, prøv et kærlighedshak for at få tingene tilbage på sporet. Et kærlighedshak er en hurtig løsning, der har vist sig at forbedre forholdet. Det tager lidt tid og ingen indsats. Det kræver ikke engang din partners samarbejde. Bare et par minutter om måneden vil ikke give dig et godt ægteskab, men det vil helt sikkert give dig et bedre forhold.

Tryk på din partner.

Holdehænder kan varme ting op, selv når du ikke føler dig kærlig. Forskere bad par i en undersøgelse for at se en video sammen. Nogle af folket blev instrueret til at røre deres partner på en varm og kærlig måde, mens andre blev fortalt at undgå at røre ved. Folk, der blev rørt, sagde, at de følte sig mere sikre i deres partners kærlighed. De vidste, at deres partner var blevet instrueret til at gøre gestus, men det slette ikke den gode følelse.

Tag et kompliment.

Folk med lavt selvværd forventer afvisning. De kan ikke tro, at deres partner virkelig elsker dem, så de afviser et show af kærlighed for at undgå en forventet lille. Deres defensiveness winds op med at køre væk deres partner. Forskere siger, at det er en af ​​de adfærd, de ofte oplever i mislykkede ægteskaber.

Hvis dette er din angst, prøv dette middel: Tænk på et kompliment, du modtog fra din partner. Tænk på, hvad komplimentet betydede for dig. Hvorfor var det vigtigt dit forhold? Beskriv hvad din partner beundrede. Du vil begynde at se, hvorfor din partner virkelig bryr sig.

Gå ikke til konklusioner.

Her er en anden ting forskere ser i dårlige ægteskaber. Ulykkelige par har en tendens til automatisk at bebrejde en partners bortfald på en permanent fejl i denne partner. Før du begynder at lægge skylden på ham, tænk i et par sekunder om ting, der kunne have gået galt, og det var ikke hans skyld. Måske returnerede han ikke dit telefonopkald, fordi arbejdet stakkede op på sit job.

Se kampen udefra.

Nogle par i en undersøgelse blev bedt om at prøve denne hack: Da de var uenige, blev de bedt om at forestille sig, hvordan en upartisk tredjepart ville se argumentet. Hvad godt ville en neutral observatør se, der kunne komme ud af uenigheden? Resultatet af eksperimentet var, at parene rapporterede tilfredshed med deres ægteskaber forblev stabile i løbet af et år. Par, der ikke prøvede teknikken, rapporterede et fald i den ægteskabelige tilfredshed.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer