loader
bg-category
Living Proof Neotensil: Spanx For Eyes?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Videnskaben om hudpleje har udviklet sig i løbet af de sidste 2 årtier. Men der er visse hudproblemer, som vi stadig ikke kan behandle. I det mindste ikke uden kosmetisk kirurgi. Et eksempel? Poser under øjnene.

Under-øjen tasker er bane af mange kvinders eksistens. De kan være genetiske eller forårsaget af fedtet omkring vores øjne, der bevæger sig som vi alder, en normal proces, der sker, når huden begynder at blive tyndere og tabe elastik. Indtil videre er den eneste effektive "kur" blepharoplasty.

For dem, der ikke har lyst på ideen om at gå under kniven, Living Proof, har skønhedsmærket, der ejes af Jennifer Aniston, skabt Neotensil. Beskrevet som en "usynlig shapewear film", gør Neotensil til dine undereye tasker, hvad Spanx gør for din krop: det flader ud det ønskede område.

Hvordan virker Neotensil?

Neotensils hemmelighed hedder Strateris. Det er et "to-trins system", hvor en proprietær dispersion af funktionaliserede polydimethylsiloxanpolymerer [fancy term for silicones] i et vandigt medium påføres ansigtet og aktiveres derefter med aw / s-emulsion, der får polymererne til at tværbindes og danne en fleksibel film. Denne film reducerer udseendet af aldring under øjnene, indtil det fjernes. "

Denne film klæber godt til huden. Det begynder så at krympe og stramme, smigre de fede pads og reducere deres udseende. Fordi filmen er fleksibel, vil den ikke knække, når du bevæger dit ansigt (selvom det berører øjenområdet, mens du har det på, anbefales det ikke).

En anden fordel ved denne film er dens evne til at bremse vandtab og dermed holde huden hydratiserende. Samtidig tillader det det stadig at svede.

Er der nogen bivirkninger?

Mens Neotensil er sikkert for vores helbred, kan det være farligt for vores tegnebog. Denne ting retails til en kæmpestor $ 500! Det er for en uges forsyning. Men ved du hvor længe effekten af ​​hver applikation varer? Kun 16 timer. Når du har fjernet filmen (Living Proof har lavet en fjerner til det også), er dine øjetasker stadig der, så fremtrædende som nogensinde. Nu, hvis resultaterne var permanente, kan jeg blive fristet til at sprænge så meget. Men som det er, tror jeg, jeg vil holde mine poser.

Prisen er ikke den eneste con. Neotensil er en smerte at bruge. Ikke tilgængelig i butikker, det kan kun købes hos en læge kontor, så de kan lære dig, hvordan du bruger det korrekt. Det er ikke nok. Det skal anvendes på ren hud, og du kan ikke bære makeup eller andre produkter under dit øje (selvom mærket sælger et pulver til ekstra dækning, der er kompatibel med det). Noget så dyrt bør ikke være så besværligt at bruge, imo.

ingredienser

Omformning af base: Vand / Aqua, Vinyl Dimethicon, Dimethicon, Silikasilylat, Hydrogen Dimethicon, Cyclopentasiloxan, Trisiloxan, Acrylater / C10-30 Alkyl Acrylat Crosspolymer, Dimethicon / PEG-10/15 Crosspolymer, Bis-Isobutyl PEG / PPG-10/7 / Dimethicon Copolymer , Caprylylglycol, phenoxyethanol, natriumhydroxid.

Aktiverende lag: Vand / Eau / Aqua, Cyclopentasiloxan, Propylenglycol, Butylenglycol, Nylon-12, Glycerin, Dimethicon-Krypolymer, Platin Divinyldisiloxan, Isopropyl Titantriisostearat, Bis-Isobutyl PEG / PPG-10/7 / Dimethicon Copolymer, Dimethicon PEG-10/15 Crosspolymer, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.

Remover: Vand / Aqua, Dimethicone, Trisiloxan, Isododecan, Butylenglycol, Dipaliumphosphat, Sodiumchlorid, Dinatrium EDTA, Maltodextrin, Caprylylycol, Poloxamer 184, Propylenglycol, Phenoxyethanol, Blå 1, Rød 33.

Bundlinjen

Neotensil giver kun en hurtig løsning, ikke en kur mod undereye tasker. Hvis du har råd til den høje pris og kan klare ansøgningsprocessen, kan det være et forsøg på dig. Men jeg vil ikke splurging på det når som helst snart.

Har du nogensinde prøvet Living Proof Neotensil? Hvis ikke, ville du?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer