loader
bg-category
Denne type løg har stærke kræft-kampe fordele

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Elsker du smagen af ​​løg? Hvis ja, fortsæt med at spise dem, fordi de ifølge videnskab har stærke kræftkampegenskaber. Efter din smagsløg i dette tilfælde kunne være det bedste, du gør for dit helbred.

Selvom løg er gode for dig generelt, er der en, der bærer en meget kraftigere punch. Hvilken tror du - rød, hvid eller gul? Hvis du sagde rødt, har du ret. Ny forskning viser, at røde løg (eller lilla løg, som nogle kalder det), er de mest effektive, når det drejer sig om at dræbe bryst- og tyktarmskræft.

Alle løg indeholder en antioxidant kaldet quercetin, der dræber kræftceller, men quercetin i røde løg har tendens til at dræbe kræftceller hurtigere.

Det ser ud til, at den mørke farve af røde løg har højere niveauer af anthocyanin. Dette er et pigment, som øger effektiviteten af ​​quercetin (kræftbekæmpelsesmidlet). Anthocyanin kan findes i masser af frugt og grøntsager, da det giver fødevarerne deres farve. Dem, der er de mørkeste, har tendens til at have den højeste kræftbekæmpende kraft.

Ifølge Abdulmonem Murayyan, forfatteren af ​​undersøgelsen, aktiverer løgene veje, som i det væsentlige skubber kræftcellen til døden.

Hvordan? Ved at skabe et miljø, hvor cellen ikke længere kan "møde" med andre kræftceller og dermed hæmmer yderligere vækst.

Mens den lilla løg har de højeste niveauer af dette anthocyanin, indeholder alle løg dette og kan derfor give denne fordel. Bare husk, rødløg rang # 1.

Så hvis du ikke er en løg elsker - prøv at begynde at elske dem (især den røde), der begynder nu. Og hvis du er en løgel elsker, skal du spise meget af det (helst i rå form).

Denne ene type løg har nogle vigtige kræftbekæmpende fordele, siger videnskaben

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære